Timişoara

articolul anterior articolul urmator

PSD-istul Traian Stoia a fost confirmat în funcţia de viceprimar al Timişoarei

0
30 Jan 2013 15:29:35
Autor: Stefan Both
Traian Stoia. FOTO: Arhivă
Traian Stoia. FOTO: Arhivă

Social-democratul Traian Stoia, care va împlini 69 de ani, este al doilea viceprimar al Timişoarei, alături de Dan Diaconu, de la PNL

Consilierii locali au votat în şedinţa de plen, pentru numirea noului viceprimar al Timişoarei. Traian Stoia este cel care a luat locul lăsat de Sorin Grindeanu, care a ocupat timp cinci ani funcţia de viceprimar, devenit între timp parlamentar.

“Există o înţelegere ca postul de viceprimar să revină colegilor de alianţă de la PSD. Domnul Traian Stoia întruneşte şi exigenţele PNL. Este agreat la întregl nivel USL, aşadar va avea toată asusţinerea”, a spus Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Stoia a fost validat cu 20 de voturi pentru şi şase abţineri.

Traian Stoia este considerat omul fraţilor Emil şi Marius Cristescu, fiind director la Timco, una din societăţile din Bega Group, conduse de cei mai bogaţi oameni de afaceri din Banat. El deţine şi 20 la sută din acţiuni la Timco, fiind de altfel singurul asociat al fraţilor Cristescu.

Dacă în ultimii ani, posturile de viceprimari au fost ocupate de persoane tinere (Adrian Orza, Sorin Grindeanu sau Dan Diaconu), de această dată a venit rândul celui mai în vârstă consilier local.
 
Traian Stoia va împlini 69 de ani, fiind la al doilea mandat în C.L. Timişoara. El a intrat în Consiliul Local după eliminarea lui Ion Răducanu. Fostul candidat al PSD la Primăria Timişoara a fost exclus din partid şi automat a pierdut şi funcţia de consilier. Locul lui Răducanu a fost luat de Traian Stoia, care era următorul pe lista de consilieri.


 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările