Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Psihoterapeutul celor care suferă din dragoste: „Voi, domnilor, nici măcar nu ştiţi să faceţi sex, dar credeţi că faceţi dragoste”

7
29 Nov 2018 10:45:13
Autor: Stefan Both
Cătălin Ilie
Cătălin Ilie

Cătălin Ilie, psihoterapeut specializat în terapia de cuplu, susţine că marile probleme ale cuplurilor este chiar lipsa dragostei adevărate.

Cotroversatul psihoterapeut timişorean Cătălin Ilie continuă să facă valuri prin postările sale „fără perdea” de pe pagina sa de Facebook. 
 
De această dată, „Dr.Love” se lansează împotriva cuplurilor în care liseşte dragostea adevărată.
 
„Îmi pare rău că o să destăinuiesc mică parte din secretul vostru doamnelor, dar poate vă va fi chiar de ajutor! Pentru că nu este iubire în relaţia voastră. Acesta este motivul principal. 
 
Scuzele, indiferent de ce natură, nu îşi au rostul, aşa că nici măcar nu o să încerc să le enumăr!
 
Următorul motiv însă este absolut hilar: Pentru că domnilor, nici măcar nu ştiţi să faceţi sex, dar credeţi că faceţi dragoste!
 
Femeile nu doresc să facă sex, ele au nevoie de dragoste, dar cum dragoste pot face doar cu bărbatul pe care îl iubesc (iar acela nu sunteţi voi, binenţeles) se mulţumesc şi cu ceea ce se cheamă sex. Pentru o perioadă scurtă de timp!
 
Sexul porneşte din atracţie, însă cu ce puteţi atrage voi, domnilor, o femeie? Curios, dar Dumnezeu nu ne-a făcut perfecţi, aşa că...vă va lipsi ceva! Acel ceva nu va lăsa ca voi să fiţi iubitul femeilor!
 
Vedeţi, dacă aţi vorbi cu femeile, domnilor, aţi ştii şi voi că oricât de imperfect era acela care era iubirea ei, totuşi completa perfecţiunea vieţii ei.
 
Ştiţi de ce nu veţi putea niciodată înţelege femeile? De aceea. Oricât de perfecţi sunteţi, voi niciodată nu veţi egala imperfecţiunile celuilalt, iar atunci veţi încerca să demonstraţi prin sex!
 
Cu cât vă veţi chinui mai mult, cu atât vă veţi depărta de esenţa iubirii.
 
E foarte greu să vă fac să înţelegeţi, domnilor, că acela făcea şi sex şi dragoste, voi faceţi doar sex!
 
Femeile ştiu că odată pierdută iubirea, este foarte greu de găsit “alta”. De aceea sunteţi buni şi voi!
 
Însă, voi nu veţi fi niciodată ceea ce au pierdut ele. Deci, rămâne să aceptaţi că există tot felul de scuze care să vă facă să faceţi doar sex, în condiţiile în care nici pe ăsta nu îl faceţi. 
 
Acum apare chestia interesantă. Femeile nu vor înceta să caute iubirea (în altă parte), iar bărbaţii nu vor ezita să facă sex (cu orice femeie vor găsi)! Înţelegeţi?
 
Femeia nu are cum să găsească iubire, la fel cum bărbatul nu va putea să fie niciodată să fie iubit!
 
Rămâne atunci doar compromisul unei vieţi în care lipseşte cu desăvârşire iubirea. Puteţi să faceţi sex cu trupul, puteţi ajunge la mintea ei, puteţi sa îi îndulciţi viaţa, însă niciodată nu veţi ajunge la sufletul ei!  
Iar a face sex nu e acelaşi lucru cu a face dragoste. Femeile se plictisesc de sex, dar de dragoste niciodată!”, a scris Cătălin Ilie, pe pagina sa de Facebook.
 


Citeşte şi:

Celebrul psihoterapeut Dr.Love cere ca Legea contractului prenupţial să devină obligatorie: „Vă garantez că multe nunţi nu ar mai avea loc!”
 

De ce simt nevoia unii oameni să-şi cumpere case şi maşini mari. Psiholog: „Cei care s-au simţit odată mici şi-au spus: «Lasă, că o să fie eu odată mare»“

Ce se ascunde în cuplu în spatele spusei „Adio, dar rămân cu tine!“. „Rămânem ancoraţi în disperarea de a avea o relaţie bolnavă“
 
Psihoterapeutul Dr.Love, despre relaţiile pasagere: „Sexul compulsiv este la fel ca mâncatul sau consumul drogurilor“
 
Psihologul Dr.Love, mesaj pentru cei care postează „Relaţie complicată“ drept status pe Facebook: „Veţi plânge că nu aţi avut parte de iubire“

 
Psihologul Dr.Love, de Crăciun: „Cel mai frumos cadou pe care trebuie să îl despachetaţi azi este chiar viaţa voastră”

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

7 Comentarii

kitty kat
29.11.2018, 11:34:32

Dar cand masculii au sex numai pe internet gen video-chat si nevasta e ca si cand nu ar fi?

0 (2 voturi)
cloudvick
29.11.2018, 15:00:13

de ce e asta o stire la ziar?

+1 (1 vot)
daco getul
29.11.2018, 16:47:25

pt ca e cu si despre dactar lav, ooo ieee

+1 (1 vot)
Statul Perpendicular
29.11.2018, 21:28:06

Mi se pare doar mie sau Doctor Love face misto de barbati pentru ca e gay ? Daca e cel din poza, nu prea e loc de indoiala...

+1 (1 vot)
ivanhoe zoom
30.11.2018, 00:13:51

Cel din foto precis e virgin in ceea ce priveste a face dragoste,sex cu o femeie cu vagin nu cu penis.

Vezi toate comentariile (7)

Modifică Setările