Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Raluca Boancă: „O copertă de revistă mi-a schimbat viaţa”

0
26 Nov 2010 07:29:54
Autor: Stefan Both
Raluca Bloancă
Raluca Bloancă

Timişoreanca a câştigat concursul „Covergirl” 2010 al revistei FHM. Studenta de la Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării a fost aleasă din peste 500 de concurente.

PROFIL
Născută: 05.02.1989 Timişoara
Studii: Facultatea de Ştiinţe Politice
Familie: Necăsătorită


Frumoasa timişoreancă Raluca Boancă, în vârstă de 21 de ani, se află pe coperta din luna noiembrie a revistei FHM. Tânăra a participat la concurs mai mult din joacă, fără să se gândească măcar că va ajunge în finală. Încrederea în forţele proprii şi curajul au propulsat-o în bătălia finală din Sicilia, în detrimentul a peste 500 de fete. Raluca a făcut primii paşi de şcoală la Colegiul Bănăţean, unde a învăţat până în clasa a VIII-a. Apoi, a ajuns tot la un liceu cu ştaif din oraş, „J.L. Calderon”. „Ţin minte că nu eram un copil cuminte. M-am şi bătut cu alţi copii, pentru că nu suportam nedreptatea şi bârfele. Dar mi-a plăcut tot timpul să învăţ, iar materiile mele preferate erau istoria şi româna, dar eram bâtă la matematică”, a declarat Raluca. În clasa a IX-a, frumoasa bănăţeanca a participat la concursul Miss Boboc, unde a ocupat locul II. Spune că a avut ca impediment doar înălţimea. A mai participat la un singur concurs de frumuseţe, într-un club din Bucureşti, unde a fost aleasă tot pe locul secund. 


A terminat liceul cu media 9.80, iar la bacalaureat cea mai mică notă a luat-o tocmai la sport. „Asta e, nu îmi place sportul”, adugă tânăra. Pentru că îşi doreşte să lucreze în jurnalism, a ales pe mai departe Facultatea de Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării de la Universitatea de Vest. „Sper ca de mine să nu fugă lumea, aşa cum se întâmplă cu mulţi ziarişti”, glumeşte timişoreanca.

Raluca vrea să demonstreze celorlalte tinere că pot face ceea ce vor şi fără să fie nevoite să ajungă la compromisuri în viaţă pentru a fi prezente în paginile revistelor lucioase. „Lumea crede că nu poţi să ajungi departe fără compromisuri. Se poate. Trebuie doar să ai noroc, să fii văzută de cine trebuie”.

A trimis poze în joacă
Raluca Boancă a găsit un concurs pe Internet, prin care se căuta fata de pe coperta revistei FHM din luna noiembrie. „Suna ceva de genul următor: încarcă două poze cu tine şi noi te vom căuta. Iniţial au fost aproximativ 500 de fete, iar după prima triere am rămas 100. Fără să realizez am ajuns în finală, alături de alte două fete”, a povestit Raluca.

Un telefon a anunţat-o pe Raluca să îşi pregătească bagajele pentru o excursie de o săptămână, în Sicilia, locul unde se vor face pozele pentru revistă. „După ce am ajuns acolo ştiam că o să câştig. Eram cea mai naturală. Dintr-o dată m-am trezit în revistă”, a mai spus Raluca Boancă.Întrebări şi răspunsuri

Cum au reacţionat părinţii când au auzit că pleci în Italia?
La început nu au fost de acord. Nici prietenul meu de atunci nu voia să mă duc. Dar până la urmă m-au înţeles şi au fost chiar mândri de mine. E normal ca părinţii să se teamă că o să plec de lângă ei. Inevitabil, vine şi acel moment.

Cum arată un shooting profesionist?
Zilnic trebuia să mergem într-o locaţie nouă. Prima dată am fost pe malul mării, lângă yachturi. Pozele de acolo au apărut pe copertă. În altă zi am pozat în oraşul Taormina. La aceste shootinguri participă fotograful, redactorul şef, stilistul şi cel care face machiajul.

A fost pentru prima dată când ai pozat nud?
Este pentru prima dată la acest nivel. Nu am avut probleme pentru că echipa a făcut în aşa fel încât să te simţi în largul tău. Mă bucur că am acceptat provocarea, pentru că simt că mi-a schimbat viaţa.


Ce-i place
„Îmi place seriozitatea şi punctualitatea. De asemenea, ador să fac poze. Îmi place să muncesc, să am mereu o activitate”, a declarat Raluca Boancă.

Ce nu-i place
„Nu îmi plac oamenii neserioşi. Din păcate sunt destui. Nu îmi place să fumez, să beau. Nu am putut să mă ridic după dezamăgirile din dragoste”, a mai spus bănăţeanca.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările