Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Reacţie PSD: „Poate pe numele lui Iohannis trebuie făcută o plângere penală. La ce au de gând să dea foc acum?”

10
17 May 2018 21:42:00
Autor: Daniel Dancea
PSD-iştii din Timiş care voiau acum un an să scape România "de Dragnea şi acoliţii lui" sar în apărarea Vioricăi Dăncilă, acuzată de liderul PNL de înaltă trădare
PSD-iştii din Timiş care voiau acum un an să scape România "de Dragnea şi acoliţii lui" sar în apărarea Vioricăi Dăncilă, acuzată de liderul PNL de înaltă trădare

Reacţiile PSD la plângerea penală pentru înaltă trădare depusă de preşedintele PNL Ludovic Orban pe numele premierului Viorica Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea nu întârzie să apară. O filială PSD a transmis un comunicat de presă în care a preluat aluziile Olguţei Vasilescu la incendiul de la Colectiv.

PSD Timiş susţine într-un comunicat de presă că plângerea depusă de PNL împotriva Vioricăi Dăncilă şi a lui Liviu Dragnea este „repetarea unui mod de operare, care a fost aplicat în 2015, când a fost demis premierul de la acea vreme, Victor Ponta”.

„Atunci, preşedintele României, Klaus Iohannis, a cerut de 5 ori demisia premierului. Tot atunci a fost iniţiat un demers pentru începerea urmării penale a premierului. La scurt timp după aceea Guvernul a fost schimbat (n.r. premierul Victor Ponta a demisionat în urma protestelor de după incendiul de la Colectiv). Acel film cu consecinţe nedrepte se repetă astăzi, respectându-se acelaşi scenariu, punct cu punct. Şi în 2015, şi acum, preşedintele Iohannis a dorit şi doreşte să dea jos o guvernare legitimă, votată în alegeri de majoritatea românilor, o guvernare care produce creştere economică şi mai mulţi bani în buzunarele românilor. Preşedintele ţării, Klaus Iohannis a dorit şi doreşte ca, prin mijloace care afectează grav statul de drept, să dea jos un guvern ales, care face performanţă pentru România şi care a mărit veniturile românilor”, arată PSD-iştii din Timiş, care îl acuză pe Klaus Iohannis că „doreşte să pună în loc guvernul său, care să blocheze mărirea salariilor şi a pensiilor şi să perpetueze abuzurile din Justiţie”.

PSD Timiş mai afirmă că „guvernul legitim al PSD a fost dat jos cu o înscenare judiciară făcută de procurorii DNA premierului de atunci Victor Ponta”. „Înscenarea a fost demontată de instanţă, dar, între timp, guvernarea a fost pierdută, România a pierdut un an, a stagnat un an. Nu a fost transmis vreun cuvânt de regret din partea lui Klaus Iohannis. Nu şi-a asumat responsabilitatea pentru deturnarea democraţiei în folosul său personal, a guvernului său personal. Poate că, dacă ar fi trebuit făcută o plângere penală pe numele cuiva din conducerea ţării, pe numele lui Iohannis trebuia făcută. Ar merita cercetat pentru subminarea democraţiei cu mijloace şi instrumente neconstituţionale”, mai arată PSD Timiş.

În acelaşi comunicat PSD arată că „modul de operare din 2015 pare să se repete”. „Preşedintele Iohannis a început să ceară demisia premierului desemnat legal si democratic. Plângerea penală este pusă în mişcare. Întrebarea pe care ne-o punem şi care ne înspăimântă este: la ce au de gând să dea foc acum?”, se mai arată în comunicatul PSD Timiş.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Emanoil B.
17.05.2018, 22:10:03

.....reactia, este corecta, ....cine mai doreste, distrugatoarea guvernare de DREAPTA, PDLista!!!

0 (6 voturi)
IonIon Codreanu
17.05.2018, 22:49:48

Sigur, prostime vrea proști și hoți în fruntea statului. Alege oameni după chipul ei!

-3 (3 voturi)
Banan Crudu
17.05.2018, 23:24:25

Mai du-te bă ...cului cu "reacția ta corectă". Ce-i corect la voi,la psdişti ?

-3 (3 voturi)
Banan Crudu
17.05.2018, 23:26:47

Vouă ar trebui să vă dăm foc.Gunoaiele se ard.

0 (4 voturi)
Aurelius Quintus
17.05.2018, 23:44:47

Heeeeeeeeeeeee Hai sa vedem mirlane de TELORMAN

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările