Timişoara

articolul anterior articolul urmator

“Romeo şi Julieta” se joacă într-un parc din Timişoara

0
12 Jul 2010 08:26:36
Autor: Stefan Both

Teatrul Naţional din Timişoara pregăteşte primul spectacol în aer liber. “Romeo şi Julieta” poate fi văzut în Parcul Civic, în data de 17 iulie. Intrarea este liberă pentru public.

Pentru prima dată, iubitorii de teatru din oraş vor avea parte de un spectacol într-un cadru cu totul neobişnuit. Prin acest proiect, TNT doreşte să expoateze oportunitatea de a se apropia de publicul bănăţean, obişnuit sau nu cu spectacole de teatru. “Romeo şi Julieta” este un spectacol regizat de Rahim Burhan şi a avut premiera pe 30 mai. Personajele principale shakespearene, cei doi îndrăgostiţi, Romeo şi Julieta sunt interpretate de Cătălin Ursu şi Dianna Praskot. 

Din distribuţie mai fac parte Ion Rizea, Colin Buzoianu, Alecu Reus, Benone Viziteu. Rome Ioan şi mulţi alţii.

Orchestră cu violă, fagot şi flaut


Scenografia spectacolului aparţine Velicăi Panduru, care a câştigat premiul UNITER în 2009, pentru piesa de referinţă a TNT-ului, “Boala familiei M”. Muzica aparţine compozitorului Dan Simion. Coloana sonoră a spectacolului din parc va fi însoţită şi de o orchestră din trei muzicieni la violă, fagot şi flaut. Spectacolul va începe la ora 22 şi va dura aproape două ore şi jumătate.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările