Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Simţ civic pentru caporalul Kis Gyula, de la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” din Timişoara, care a prins un hoţ

1
31 Jan 2015 21:04:39
Autor: Stefan Both
Caporalul Kis Gyula FOTO MApN
Caporalul Kis Gyula FOTO MApN

Militarul de la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” a făcut treaba poliţiei în Timişoara. Kis Gyula a "placat" un hoţ care a încercat să fure poşeta unei femei.

Caporalul clasa a III-a Kis Gyula merită toate felicitările şi aprecierile pentru spiritul civic desăvârşit de care a dat dovadă. 
 
În dimineaţa acestei zilei, militarul încadrat la Brigada 18 Infanterie ,,Banat” din Timişoara, în timp ce se mergea către locul de muncă, a imobilizat după o urmărire de aproximativ o jumătate de kilometru, un individ care a încercat să fure poşeta unei doamne, ce se afla într-un magazin din Piaţa Unirii din Timişoara.
 
În cele din urmă, militarul de la Brigada 18 Infanterie “Banat” ajutat de către doi membrii ai unei firme de pază din Timişoara, au chemat o patrulă de jandarmi ce se afla în proximitate, aceştia trecând la identificarea şi însoţirea cetaţeanului certat cu legea, la cea mai apropiată secţie de poliţie.
 
Exemplul civic dat nu a trecut neobservat, militarul primind felicitări din partea Poliţiei şi recunoştinţa întregii comunităţi timişorene.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

dobrita sorin
31.01.2015, 21:45:10

Respect d-nului caporal! Poate vor intelege si altii ca a fi om nu este legat de apartenenta la un anumit grup etnic.

+3 (3 voturi)
Modifică Setările