Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Supărarea ministrului Grindeanu la aterizarea pe Aeroportul Timişoara: „Lipsea litera I din numele oraşului. Noroc că am numărul managerului”

10
22 Jan 2022 17:51:03
Autor: Stefan Both
Litera I din numele oraşului nu a mai luminat pe Aeroportul Timişoara
Litera I din numele oraşului nu a mai luminat pe Aeroportul Timişoara

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pune presiune pe noua conducere a Aeroportului Timişoara, pentru că finanţările europene pe zona de aviaţie pot fi făcute până la finalul anului 2023, după care nu vor mai fi alocaţi bani europeni pentru acest sector.

Ministrul Sorin Grindeanu a avut o surpriză neplăcută la aterizarea pe Aeropotul “Traian Vuia” Timişoara, intrat în epoca post-Grădinaru. Vicepremierul a constatat că există probleme şi la începutul mandatului noului director al aeroportului timişorean, Daniel Stamatovici: litera „I” (n. red. - prima) din componenţa numelui oraşului, nu era luminată.
 
„E o chestiune de imagine, care poate fi remediată rapid. Nu poţi să aterizezi într-un oraş ca Timişoara şi să nu fie nici măcar numele oraşului scris corect. Lipsea litera I. Noroc că am numărul managerului. Sigur, s-a remediat rapid. Dar voi ţine presiune constantă pentru că e una din porţile de intrare în oraşul nostru. Îmi doresc ca proiectele de dezvoltare care parcă au trenat să se întâmple cât mai rapid, de aceea am dat acel calendar şi îl voi urmări îndeaproape. E nevoie ca aeroportul internaţional să se dezvolte”, a spus Sorin Grindeanu, care în decembrie l-a criticat pe fostul director pentru modul în care arată aerogara. 
 
Ministrul a spus, printre altele, că “e câte o singură lampă în tavan deschisă, linoleumurile toate arată de parcă a trecut Al Doilea Război Mondial pe acolo”.
 
Sorin Grindeanu i-a cerut demisia lui Dorel Grădinaru, care a fost destituit, în cele din urmă, la începutul anului, de Consiliul de Adminsitraţie al aeroportului, locul său fiind luat de adjunctul Daniel Stamatovici.
 
Ministerul Transporturilor pune presiune pe conducerea aeroportului, pentru că este ultimul an în care se pot utiliza fonduri europene pe acest domeniu. 
 
„Finanţările europene pe zona de aviaţie pot fi făcute până la finalul anului 2023. După aceea, nu vor mai fi alocaţi bani europeni pentru aviaţie. Ştiu că în luna februarie vor anunţa câştigătorul pentru terminalul plecări, iar în 15 februarie vor veni la Bucureşti să semneze protocoale pentru alte două proiecte europene. Este nevoie de multă determinare în implementarea acestor proiecte pentru că există o concurenţă naţională destul de mare în domeniu”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cea mai scumpă bucată de autostradă din România s-a împotmolit din nou. O firmă pierzătoare a contestat în instanţă VIDEO

 
Duelul dintre ministrul Grindeanu şi directorul aeroportului Timişoara continuă de la distanţă: „Am încercat să fac cât mai mult şi am reuşit foarte mult“

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Mihu Cristian
22.01.2022, 18:02:18

Ce tare-i grindeanu ,ce noroc ca-l avem !

+3 (3 voturi)
Dumitru Aioanei
22.01.2022, 18:21:38

Se vede ca e in afara securistul asta. Cu ce fleacuri se ocupa el. Ce au mai gasit ochiul si timpanul acestui vigilent? Ca femeia de serviciu avea matreata pe guler, ca era murdar geamul de la toaleta? Ce-s tampeniile acestui tampit? Cine se uita la nimicuri, in afara de unul care nu poate mai mult decat atat? Bai Grinda, tu esti un papitoi cu ifose, care crede ca prin simpla sa prezenta intimideaza si controleaza. Nu dau doi bani pe mofturile tale cu care te prezinti public, esti un incapabil si un neavenit. Nu ne duci cu aiureli de genul asta, mai bine du-te intr-o sinecura sa nu mai auzim de tine, ca la minister stai in paguba noastra. Umbla!

+5 (5 voturi)
mamii radu
22.01.2022, 18:54:20

nu e de gluma;ministrul n-a stiut in ce oras a ajuns;eventual in ce limba trebuie sa li se adreseze celor care-l intampina;daca,doamne fereste ,ar fi aterizat in Japonia;era gata-gata s-o sune pe Viorica Dancila ptr ca ea e tare la geografie;ma bucur ca s-au rezolvat toate celelalte probleme in Romania

+5 (5 voturi)
robert trevor
22.01.2022, 18:27:26

dnu johannis, se impune o decoratie pentru acest vajnic si harnic ministru al transporturilor, a redat timisoarei un i lipsa. tot e ceva fata de predecesorii sai.

+2 (2 voturi)
Theodor Iliescu
22.01.2022, 18:46:52

Tov. Grindeanu este complet ineficient in postul pe care -l ocupa ! Asta era "marea problema" a Romaniei ? Lipsea un I !!! Dar cretinul se pare ca auitat ca "menistrul Transporturilor" ! NEREALIZARI CERTE : 1 - Studiul de Fezabilitate - inclusiv TRASEUL FINAL al Tronsonului de autostrada Ploiesti - Brasov , cu termen de predare DECENBRIE 20121 NEPREDAT ! Dar directorul firmei care a intarziat a fost "penalizat" de Grindeanu si FACUT SECRETAR GENERAL la GFuvern !!!! 2 - Anakiza ofertelor pantru transonum Ploiesti - Buzau - Autostrada Moldovei trebuiau efectuate in DECEMBRIE 2021 nerealizata SARCINA !!! Si se amana inceperea lucrarilor DECI : INTRAZIERE ASIGURATA !! Dra cre tinul se ocupa de firme si litere liposa ! Afara cu incompetentul si vesnicul POUTUROS ! Puneti la Transporturi un om CAPABIL nu un ID I OT PATENTAT ! Hot, mincinos si PLAGIATOR !

+3 (3 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările