Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Teatrul Naţional din Timişoara a iluminat Palatul Culturii în drapelul naţional, de Mica Unire

0
23 Jan 2022 21:58:59
Autor: Stefan Both
Teatrul Naţional din Timişoara FOTO Facebook/TNT
Teatrul Naţional din Timişoara FOTO Facebook/TNT

În timp ce în Sala Mare a Teatrului Naţional avea loc spectacolul Prin oglindă, de Mălina Petre, după volumele de memorii ale poetei Nina Cassian, faţada clădirii a fost iluminată în drapelul naţional, prefaţând sărbătoarea Micii Uniri.

Teatrul Naţional din Timişoara a anticipat, duminică, aniversarea celor 163 de ani de la Unirea Principatelor Române prin iluminarea Palatului Culturii în culorile drapelului naţional. Iluminarea arhitecturală a avut loc între orele 18.00 şi 22.00, au anunţat cei de la TNT pe pagina lor oficială de Facebook.  
 
În acelaşi timp, în Sala Mare a Teatrului Naţional, începând cu ora 19.00 a avut loc spectacolul Prin oglindă, de Mălina Petre, după volumele de memorii ale poetei Nina Cassian.  
 
Urmărind destinul fabuloasei poete în anii exilului său american, Prin oglindă conturează un discurs cuceritor despre dezrădăcinare şi identitate. 
 
De asemenea, luni, 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române, în acelaşi interval orar 18.00 - 22.00, Teatrul Naţional din Timişoara va ilumina Palatul Culturii în culorile drapelului. 
 
Vă mai recomandăm să citiţi:

FOTO Primele două zile ale lui Alexandru Ioan Cuza în exilul din Imperiul Austriac au fost petrecute la Timişoara

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările