Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Timişoara 2021, promovată în Turcia. Concert extraordinar în Piaţa Taksim din Istanbul

1
18 Oct 2019 23:17:02
Autor: Stefan Both
Anunţul Institutului Cultural de la Istanbul
Anunţul Institutului Cultural de la Istanbul

Institutul Cultural Român „Dimitrie Cantemir” de la Istanbul organizează un eveniment de promovare a oraşului de pe Bega - Timişoara – Capitală Culturală Europeană (2021).

Timişoara, unul dintre cele mai interesante şi importante oraşe din România, poposeşte la Istanbul prin cel mai de seamă reprezentant: cultura. Aşa sună anunţul de pe pagina de Facebook a Institutului Cultural Român de la Istanbul. Sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18.00, în Piaţa Taksim, va avea loc un concert susţinut de Filarmonica Banatul din Timişoara.
 
„Publicul poate ajunge pe străzile oraşului bănăţean prin intermediul unui scurt film de prezentare a municipiului Timişoara şi poate admira o expoziţie fotografică cu obiective culturale şi arhitecturale ale oraşului. Spectatorii se vor lăsa cuprinşi apoi şi de magia armoniei imaginate de mari compozitori ai lumii în cadrul unui concert de muzică clasică susţinut de instrumentişti ai unei prestigioase instituţii culturale din România, Filarmonica Banatul – Timişoara”, anunţă Institutul Cultural Român de la Istanbul.
 
Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român „Dimitrie Cantemir”, în parteneriat cu Primăria Timişoara, Primăria Beyoğlu şi Consulatul General al României la Istanbul. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

gigione deladolj
19.10.2019, 13:23:11

Ce să promovați băi fudulilor ? Ce să vadă turcii? Cum v au luat cîrpacii centrul cu complicitatea lui Ciuhandu? Pe unde o mai roade el averea, bărbosul? Sunteți praf! Băi robule, pletosule, parca vii din 1975 toamna, mai vizitează un frizer, băi demis Roussos băi!:)))

-1 (1 vot)
Modifică Setările