Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Timişoara în carantină. Alin Nica: Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei. A câştigat soluţia minimului efort pentru administraţie

2
6 Mar 2021 17:47:31
Autor: Stefan Both
Alin Nica
Alin Nica

Decizia de carantinare a Timişoarei şi a comunelor periurbane a fost luata cu 30 de voturi pentru, patru împotrivă şi patru abţineri.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş s-a întrunit, sâmbătă, să decidă dacă se impune sau nu carantinarea Timişoarei şi a comunelor periurbane. Decizia de carantinare a fost luata cu 30 de voturi pentru, patru împotrivă şi patru abţineri. Printre cei care au votat pentru intrarea în carantină se numără şi primarul Timişoarei, Dominic Fritz. De partea cealaltă a baricadei s-a situat Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. 
 
”Am propus o abordare inteligentă a gestionării pandemiei Covid-19 însă azi, în CJSU Timiş, a câştigat soluţia minimului efort pentru administraţia Timişoarei: carantina municipiului şi a zonei periurbane. Solicit primarului Timişoarei un plan coerent de măsuri anti-covid-19, bazat pe indicatori şi cifre, care să completeze carantina formală, cu speranţa că sutele de mii de cetăţeni afectaţi vor avea parte şi de altceva în afară de restricţii înmulţite şi înăsprite.  
 
În aşteptarea planului din partea persoanelor responsabile, mă voi adresa deopotrivă Ministerului Sănătăţii pentru alocarea unui număr suplimentar de vaccinuri şi Ministerului Economiei pentru o compensaţia atât de necesară operatorilor economici distruşi financiar de restricţii şi închideri obligatorii”, a transmis Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş. 

Vă mai recomandăm:


Raed Arafat, după anunţul privind carantina în Timişoara: În weekend vor rămâne deschise doar magazinele alimentare şi farmaciile, nu vor fi deschise mall-urile

Timişoara şi mai multe comune intră în carantină din cauza numărului mare de cazuri COVID-19. Lista restricţiilor

Dominic Fritz, contre cu preşedintele CJ Timiş: Alin Nica fabulează despre o posibilă decizie a primarului Timişoarei de a forţa carantina

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

gyll
6.03.2021, 18:31:29

Măi băiatu Nica, înainte de a discuta despre minimul efort trebuia să le spui celor din județul Timiș ce poate urma dacă nu respectă regulile sanitare. Și, ai avut pe duoamna prefect și poliția la îndemână. Așadar, pe cale de consecință, câte apeluri ai făcut în mass-media pentru acest lucru, eu, cu spășenie spun, nu te-am auzit niciodată spunând cetățenilor să fie responsabili. Acum vrei să arunci măgăriața pe Fritz. Nu joci parolist.

+2 (4 voturi)
vasile dumitrascu
6.03.2021, 20:03:29

singurul lucru care-l intereseaza pe nulitatea de nica e cum sa-i dea la gioale lui fritz. e drept ca si fritz si-a dat toata osteneala sa cada de fazan. dar sa mai spui ca ai abordari inteligente, nu din alea cu efort minim, e prea de tot. poate ne luminezi si pe noi. asta fiindca nica si inteligenta sunt doua lucruri perfect paralele.

Modifică Setările