Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Miss Sfârşitul Lumii şi o piesă de teatru pe măsură, pe 21 decembrie, la Timişoara

0
18 Dec 2012 08:55:04
Autor: Vali Silaghi
Scenă din "Înainte de potop". FOTO: tm-t.ro
Scenă din "Înainte de potop". FOTO: tm-t.ro

Nebunia datei de 21 decembrie, sfârşitul calendarului mayaş văzut de unii ca sfârşitul lumii, nu a cuprins Timişoara, însă există evenimente "tematice" pentru petrecerea timpului liber.

 

Clubul No Name profită de amploarea fenomenului "21.12.12" şi îi invită pe timişoreni la "Concursul de Miss - The End of the World", la care vor participa fete frumoase alese de la balurile bobocilor desfăşurate în oraş în această toamnă. Organizatorii ăi aşteaptă pe amatorii de distracţie pe 21 decembrie, la ora 21.21, "pentru a fi siguri că ne prinde sfârşitul lumii împreună".
 
Tot pe 21 decembrie, seara, este programată şi o piesă de teatru cu titlu şi subiect apocaliptic. Teatrul Maghiar din Timişoara pune în scenă, de la ora 19.00, spectacolul "Înainte de potop", scrisă de fraţii Oleg şi Vladimir Presnyakov. Spectacolul este o premieră pentru România, fiind jucat prima dată acum aproape trei săptămâni, pe 29 noiembrie. Programarea unei noi reprezentaţii chiar pe 21 decembrie este doar o coincidenţă. Sau poate că nu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările