Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Un deputat UNPR îi cere guvernatorului BNR Mugur Isărescu să se pensioneze: „Eu sunt de vârsta lui şi m-am pensionat”

0
21 Aug 2015 16:23:37
Autor: Daniel Dancea
Un deputat din partidul lui Gabriel Oprea i-a sugerat guvernatorului BNR să se pensioneze FOTO Arhivă
Un deputat din partidul lui Gabriel Oprea i-a sugerat guvernatorului BNR să se pensioneze FOTO Arhivă

Preşedintele UNPR Timiş, Ion Răducanu, i-a atacat pe reprezentanţii Băncii Naţionale a României, în frunte cu Mugur Isărescu, despre care a spus că a ajuns la vârsta la care trebuie să se pensioneze.

„Dezbaterile pe tema noului Cod Fiscal au fost o dovadă a aflării în treabă la români”, susţine deputatul UNPR de Timiş, Ioan Răducanu, potrivit căruia după toate dezbaterile pe marginea noului Cod Fiscal, s-a ajuns de acolo de unde s-a plecat. Parlamentarul susţine că după dezbateri aprinse s-a ajuns la un consens politic privind reducerea TVA şi menţinerea taxei pe stâlp şi a supraaccizei la motorină. „S-a ajuns la concluzia că e bine cum a vrut Ponta prima dată, TVA de 20 la sută şi să amânăm, spre surprinderea mea şi a multora din ţara asta, cu un an de zile eliminarea taxei pe stâlp şi a supraaccizei. Cei care criticau aceste taxe nu mai zic acum nimic. Să mai plătească cei care produc ceva în ţara asta benzina şi motorina încă un an de zile”, a spus Răducanu, potrivit căruia Codul Fiscal va fi aprobat săptămâna viitoare.

Răducanu a spus că dezbaterile inutile pe marginea Codului Fiscal au fost alimentate şi de BNR. „S-a făcut zarvă degeaba. A intervenit şi Banca Naţională  care are sarcini precise şi independenţă totală în ţara asta de a face ce vrea, cum vrea şi când vrea şi de a avea grijă să nu sufere băncile cumva. Toată această aflare în treabă s-a încheiat ieri”, a spus Răducanu.

Deputatul UNPR nu a ezitat să îl atace pe Mugur Isărescu, căruia i-a cerut să se pensioneze şi să se intre în politică. „Domnul Isărescu e de o vârstă cu mine. A împlinit 66 de ani, ca şi mine, şi eu sunt pensionat de anul trecut. Sunt în parlament că m-au ales oamenii. Aşa că poate şi domnul Isărescu să se pensioneze şi să se apuce de politică. Văd că îi place politica mai mult decât măsurile economice care aduc ceva bun şi pentru oamenii acestei ţări nu numai pentru bănci şi pentru alte instituţii financiare care au personal plătit cu salarii care îţi dau fiori”, a spus liderul UNPR Timiş.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii