articolul anterior articolul urmator

Un medic român ajuns o somitate în Germania se întoarce în ţară să trateze cancerul la sân: „De mult caut un motiv să vin în România“

29
31 Jan 2018 12:06:16
Autor: Dani Dancea
Profesorul Şerban Costa intenţionează ca în viitor să revină definitiv în România
Profesorul Şerban Costa intenţionează ca în viitor să revină definitiv în România

29 Comentarii

Carmic
31.01.2018, 13:24:19

Bravo d-le doctor dati un exemplu celor mai tineri!, va asteptam cu drag, sunt multe suflete care au nevoie de cunostintele si experienta d-voastra, acasa, in Romania!

+7 (7 voturi)
cloudvick
31.01.2018, 14:54:54

ia nu mai votati cu hotii, in speta psd poate ne razgandim mai multi si ne intoarcem

+4 (6 voturi)
miron miron
31.01.2018, 13:46:01

In trupul domnului doctor Serban Costa, bate o adevarata inimă de roman. Stiu ca ducem lipsa de medici in oncologie, probabil lipsa de interes din partea statului vine din sistem. Un an am fost plecat din tara, dar dorul de Romania,de locurile natale te coplesesc. La intoarcere, cand cobori din avion, cand atingi pamantul, parca plutesti, e cel mai sfant sentiment care te cuprinde. Nu stiu ce simte domnul doctor, dar dorul de tara ta si punerea preceperii in slujba suferinzilor, este mai important la dumnealui decat banii din occident.

+5 (7 voturi)
_wakki m
31.01.2018, 14:19:18

Ăștia care se întorc, indiferent de meseria lor, sunt o pacoste pentru PZD cum să se bucure dragnea și ciordache că li se înmulțesc contestatarii ? oricum, pentru fiecare care se întoarce în prag de pensie sunt 50 tineri care pleacă este de admirat idealismul Dr. Costa, bravo lui dar tare mă tem că o să auzim și despre el după o vreme cu vești cum au fost cele cu doctorii Ionuț Gobej și Dan Bica de la Spitalul Colentina, alte exemple de oameni care s-au întors și au îndrăznit să creadă și să încerce, dar au fost tratați cu dosul de către mafia PZD

+2 (6 voturi)
Jean Maurer
31.01.2018, 14:58:21

1.) Suferinta unor boli grave este la fel si pentru un neamt si pentru un roman. Diferenta este ca in Germania, un doctor poate ajuta un pacient mai mult decat il poate ajuta in Romania, fie si in spitale private. 2.) Dorul de tara este insa adevaratul motor al deciziei domnului doctor. 3.) In cativa ani nu se va schimba nimic in sistemul de Sanatate romanesc ! Cel mult se va degrada si mai tare ! 4.) Chestia cu "sa punem umarul sa schimbam lucrurile in bine", are o mare doza de utopie, dar merita incercat. 5.) De 28 de ani stim exact de unde vine raul si nu am gasit niciun remediu sa-l combatem. De ce ? Foarte simplu, din lipsa de solidaritate sociala ! Injuram cat ne tin plamanii, dar de facut nu facem mai nimic ! In schimb, mafiotii sunt oameni de actiune. Urez domnului doctor implinirea visului pe care-l are !

+5 (7 voturi)