Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Unul din cele mai importante bulevarde din Timişoara, ţinut spart pentru o bandă de asfalt

0
4 Nov 2010 12:51:56
Autor: adevarul
Pentru anul viitor Primăria Timişoara are trei proiecte importante pe infrastructură
Pentru anul viitor Primăria Timişoara are trei proiecte importante pe infrastructură

Strada Cluj, o arteră de circulaţie importantă din Timişoara, este spartă de mai bine de o săptămână pentru lucrări de întreţinere. Chiar dacă traficul este zilnic dat peste cap, lucrările înaintează în pas de melc. „Se reface toată trama stradală”, susţin reprezentanţii Primăriei Timişoara.

În Timişoara este foarte greu să găseşti o lucrare publică făcută bine şi la timp. Pasajul din Calea Şagului, parcarea subterană din Piaţa 700 sau bulevardul Liviu Rebreanu sunt doar câteva exemple ale incompetenţei. Un plus este Bastionul, care a fost terminat cu întârziere, dar aşteptarea a meritat pentru că a rezultat o clădire demnă de un oraş european. Când vine vorba de lucrările la străzile din oraş este un adevărat dezastru. Dacă muncitorii nu agaţă vreo conductă care să ducă la o explozie gravă, lucrările durează mult mai mult decât e cazul.

Un exemplu concret este strada Cluj, unde s-a frezat asfaltul pe prima bandă şi s-a spart trotuarul în urmă cu mai bine de o săptămână, iar lucrările făcute pe o porţiune de câteva sute de metri nu sunt gata nici acum. „Nu e de mirare. Suntem în România”, a spus Laurenţiu Labo, un student din Timişoara. „E o necorelare. Am văzut că au stat muncitorii câteva zile, aşteptând ceva utilaje”, a spus un alt timişorean.

„Nu poţi face lucrarea cât baţi din palme”


Reprezentanţii Primăriei Timişoara spun că lucrările de pe strada Cluj sunt de întreţinere, se reface asfaltul, se schimbă bordurile şi se renovează trotuarul. „Este o lucrare de întreţinere pe toată strada Cluj. Se schimbă trama stradală, asfaltul. Estimăm că dacă este vremea bună se vor termina într-o săptămână. Este o lucrare în care se reface toată trama. Nu poate face în două ore, bătând din palme”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea. Potrivit acestuia, se schimbă asfaltul pe toată strada Cluj.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările