Timişoara

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Poliţia a inaugurat la Auchan sezonul amenzilor pentru artificii

0
26 Nov 2010 16:10:00
Autor: adevarul
Magazinul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei
Magazinul s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei

Unul dintre cele mai mari hypermarketuri din Timişoara a fost amendat cu 3.000 de lei de către poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Toxice, deoarece nu păstra în spaţii special amenajate artificiile pentru tort.

Reprezentanţii magazinului s-au ales cu o amendă de câteva mii de lei, în urma unui control realizat ieri de poliţiştii timişeni. Aceştia au constat că angajaţii nu respectă normele legale de depozitare a artificiilor şi nici nu există o autorizaţie de la poliţie pentru comercializarea de artificii, în magazinul Auchan.

Controlul poliţiştilor face parte din operaţiunea poliţiştilor împotriva comercializării ilegale a artificiilor, în perioada sărbătorilor de iarnă, iar controlul a debutat la Auchan. "În perioada 15 noiembrie 2010 - 15 ianuarie 2011, la nivel naţional se desfăşoară acţiunea ,,FOC DE ARTIFICII 2010,,  pentru verificarea legalităţii achiziţionării, deţinerii, comercializării şi folosirii obiectelor artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice de către persoanele juridice, în perioada sărbătorilor de iarnă 2010 - 2011", a declarat Marinela Hotico, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Reprezenanţii Auchan au refuzat să comenteze incidentul.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii