Timişoara

articolul anterior articolul urmator

Utilajele de deszăpezire de la Timişoara pleacă în zonele cu probleme

0
17 Jan 2016 15:46:53
Autor: Stefan Both
Utilajele de deszăpezire acţionează în zonele cu probleme
Utilajele de deszăpezire acţionează în zonele cu probleme

Şase autofeze şi trei şenilate au fost relocate de la Timişoara, Cluj şi Braşov. Nu există drumuri blocate în judeţul Timiş.

Având în vedere posibilitatea extinderii Codului Portocaliu de ninsori abundente şi viscol pentru zona Oltenia, sudul Moldovei şi Dobrogea, conducerea CNADNR SA a decis relocarea mai multor utilaje. DRDP Timişoara, DRDP Cluj şi DRDP Braşov vor ajuta cu şase autofreze şi trei şenilate, astfel încât pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acţiona în zonele afectate va fi de 32 de autofreze şi cinci şenilate, anunţă CNADNR.
 
Utilajele au fost relocate astfel:
 
La DRDP Bucureşti – Autostrada A2 – Lehliu; SDN Buzău;
La DRDP Constanţa – Autostrada A2 – Lehliu – Feteşti;
La SDN Constanţa, SDN Slobozia; SDN Tulcea.
 
„Precizăm că în funcţie de informăriile transmise de ANM, CNADNR SA va actualiza situaţia restricţiilor şi a închiderilor de autostrăzi şi drumuri naţionale. Rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile şi restricţiile semnalate de Poliţia Rutieră.  De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale”, se arată în comunicatul transmis de CNADNR.
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările