Timişoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Şeful Poliţiei Române, la locul crimei în care un poliţist a fost ucis în misiune

4
3 Jun 2019 22:32:03
Autor: Daniel Dancea
Şeful IGPR, chestorul Ioan Buda, şi inspectorul-şef al IPJ Timiş, Alin Petecel, la Recaş FOTO Daniel Amariei
Şeful IGPR, chestorul Ioan Buda, şi inspectorul-şef al IPJ Timiş, Alin Petecel, la Recaş FOTO Daniel Amariei

Şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, a ajuns în judeţul Timiş, judeţ în care un poliţist aflat în misiune a fost ucis de un urmărit internaţional.

Poliţiştii din Timiş, dar şi din judeţele limitrofe şi de la Bucureşti, l-au căutat pe tot parcursul zilei de luni pe Marcel Ionel Lepa, bărbatul acuzat că l-a împuşcat mortal, la Izvin, pe poliţistul Cristian Amariei (43 de ani) din Recaş, oraş de care aparţine satul Izvin. Căutările poliţiştilor au rămas fără rezultat, trupele speciale urmărind mai multe piste care s-au dovedit a fi false.

În Timiş, a ajuns şi şeful Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda, care a declarat la scurt timp după comiterea crimei în care a fost împuşcat poliţistul Cristian Amariei, misiunea de capturare a urmăritului a fost organizată defectuos. Şeful Poliţiei Române a mers la capela în care a fost depus trupul poliţistului Cristian Amariei, unde s-a întâlnit cu familia agentului, iar apoi s-a oprit la Recaş, unde a fost organizat un centru de comandă. La intrarea în sediul Poliţiei Recaş, chestorul Buda a refuzat să facă declaraţii. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

kitty kat
3.06.2019, 22:53:41

Aloo d-nu chestor WC, pardon, Buda...unde e profesionalismul pulitistilor? Cum så tragå el 30 de gloante asa aiurea fårå så nimereascå infractorul??? Dar dacå ar fi nimerit un copil, un om nevinovat si ar fi fost morti si ei acum? Deci infractorul åla l-a nimerit mortal pe pulitist, s-o fi antrenat bine inainte, profesionist...

+2 (2 voturi)
stuncu matis
4.06.2019, 01:35:48

asa este..e mare chestor dar sa il priviti in poza si nici nu mai trebuie sa vorbeasca! e chiar BUDA...dar nu cea Indiana! din budism!

+2 (2 voturi)
ivanhoe zoom
4.06.2019, 01:20:28

Politistul a murit la datorie, urmasii vor fi recompensati generos ca...mnoah. Punct. Ieri un muncitor a cazut de pe schela, a murit, nu s-a scris despre el(avea 3 copii), nu o sa ii dea Statul nici un leu familiei fiindca...mnoah.

0 (2 voturi)
Maleficio Decenu
4.06.2019, 19:02:28

Trebuia infractorul întâi să-l someze pe polițist:”Scuzați că trag”,”Vezi că trag”,”Trag”.Ei abia la 3-a somație are voie polițistul să reacționeze,cu viteza sunetului,să facă așa eschivari precum în ”Matrix” și totul în bullet time și să mai scape și cu viața dar cum e cântecul:”Ricosheee”.