Timişoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Amintiri cu ezoteristul Lorin Fortuna. „Jos labele de pe Sean Connery!“

2
31 Oct 2020 20:38:46
Autor: Stefan Both
Lorin Fortuna
Lorin Fortuna

Ezoteristul timişorean Lorin Fortuna a devenit celebru în toată ţara datorită emisiunile lui Dan Diaconescu, dar şi cele de la Baricada TV din Arad, unde era invitat deseori.

În 31 octombrie, BBC a anunţată moartea actorului scoţian Sean Connery, considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond. Connery a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables”, regizat de Brian De Palma.  
 
În România, în urmă cu mai bine de zece ani, numele lui Sean Connery a ajuns pe buzele multor români datorită ezoteristul timişorean Lorin Fortuna.  

Fortuna a vorbit despre Sean Connery într-o emisiune de la Baricada TV din Arad. Imaginile au fost urcate pe canalul YouTube, postarea devenind rapid virală pe Internet. 
 
Lorin Fortuna considera că Sean Connery a fost atacat energetic şi era dispus să ofere protecţie actorului. 
 
“Aţi auzit ce i se întâmplă acuma? Este bolnav, îşi pierde memoria, nu mai ştie unde stă, ce face...Vreau să dau un avertisment. Atenţie!...V-aţi convins ce forţă au ezoteriştii români, ce pot să facă. Aveţi grijă. Jos labele de pe Sean Connery. Dacă nu, veţi plăti cu vârf şi îndesat...”, spunea Fortuna. 
 
  

Lorin Fortuna a decedat în 25 noiembrie 2016, după ce a fost internat la spital cu ulcer perforat. A fost un personaj pitoresc în Timişoara. Om de ştiinţă; a brevetat primul robot telefonic, cu vorbire artificială, utilizat în perioada 1989-2008 ca serviciu special de furnizare a orei exacte, prin telefon, în cadrul reţelei telefonice naţionale. Important personaj în Revoluţia din 1989 – a înfiinţat, pe 20 decembrie, Frontul Democratic Român, în balconul Operei din Timişoara. Dar şi ezoterist celebru. 
 
La începutul anilor 2000, Lorin Fortuna s-a dedicat promovării ideilor sale ezoterice. A înfiinţat Mişcarea Astrală România şi Mişcarea Spirituală Sarmisegetuza, şocând cu teoriile sale.  


 
Printre teoriile revoluţionarului era că Terra se va ieşi din orbită şi va arde, transfomându-se în stea care se va numi Steaua Pitică-Albă. Lorin Fortuna spune că lumea fizică de pe pământ va dispărea, însă, din 6,6 miliarde de oameni vor scăpa 600 de milioane, în urma unei selecţii. Aceştia vor ajunge însă pe o altă planetă care se va naşte pe lună. 
 
Lorin Fortuna era printre invitaţii prefereaţi ai lui Dan Diaconescu, unde propovăduia ideile sale. Vă mai recomandăm:

A murit Sean Connery, actorul care a redefinit statutul de star de cinema

A murit Lorin Fortuna, una dintre figurile emblematice ale Revoluţiei din 1989. A fost cel care a declarat Timişoara primul oraş liber de comunism


Lorin Fortuna a fost condus de camarazii săi pe ultimul drum: „Cozile de topor ale Securităţii au câştigat din nou“ FOTO

Moartea unui revoluţionar: faţa nevăzută a lui Lorin Fortuna, inventatorul robotul care dădea ora exactă în România

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

mihai radu
31.10.2020, 21:54:17

O fi fost un electronist bun ,dar la astronomie stătea cam prost,o planetă nu se poate transforma în stea,n-are cum !

+2 (2 voturi)
Stefan din Nord
1.11.2020, 07:52:30

Fura curent rau de tot . Cum se spune la noi in zona Radauti ,caz de Costana C.R.R.N.- adica recuperare neuropsihiatrica .

+1 (1 vot)
Modifică Setările