Timişoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Femei în lesă plimbate prin centrul Timişoarei. Imaginile care au stârnit controverse aprinse pe internet

80
22 Sep 2019 10:06:20
Autor: Daniel Dancea
Un bărbat şi două femei legate cu lesa, fotografiaţi în centrul Timişoarei FOTO Ştefan Cojocnean
Un bărbat şi două femei legate cu lesa, fotografiaţi în centrul Timişoarei FOTO Ştefan Cojocnean

Mai multe imagini înfăţişând un bărbat mergând prin centrul Timişoarei cu două femei în lesă au stârnit controverse pe internet.

Imaginile cu un bărbat şi două femei legate cu lesa au fost realizate sâmbătă după-amiază de Ştefan Cojocnean, în Piaţa Libertăţii, din Timişoara. „Două femei ţinute în lesă de un bărbat, care spuneau că sunt din Costa Rica. În timp ce lumea era uluită despre această scenă, eu am mers să-i întreb ce înseamnă asta!? Voi ce spuneţi? Ce reacţie aţi fi avut dacă aveaţi timp sa vă reveniţi din uluire. Tu cum ai fi procedat??”, a fost mesajul celui care a realizat imaginile. Ştefan Cojocnean a declarat că l-a întrebat pe bărbat de ce le duce pe cele două femei în lesă, dar bărbatul nu a vrut să îi răspundă.

Imaginile postate pe pagina de Facebook a lui Cojocnean au stârnit controverse. „Nu priveşte pe nimeni cum trăiesc ei, atâta timp cât e consimţit de toţi trei. Mie imi place foarte mult mentalitatea occidentală, în care nu ne băgăm nasul în vieţile altora”, a comentat Alina Emandi.

Nu e tocmai în regulă ca fetiţa mea să înveţe aşa ceva! Ea pleacă de acasă cu ideea că femeia trebuie să fie respectată de un bărbat educat şi că lesa este pentru câini şi aşa trebuie sa rămână! Asta e o boală psihică, sclavism autoritar se numeşte. Au murit oameni, măi oameni buni, ca să fim o ţară educată. Vin toţi psihopaţii, ne leagă fetele, le răpesc, le ard le înjunghie şi noi suntem permisivi! Vi se pare o nimica toată. Ei, de la o nimica toată au pornit toate”, a scris şi Dora Maria Secara Halas.

„Testarea populaţiei. Păi nu este Timişoara Capitală Europeană!? Se pare că nu ai citit cu atenţie cu ce program a câştigat această poziţie”, a comentat Luiza Alexandrescu Volf. La rândul ei, Diana Majalahti a comentat spunând că „fiecare e cu plăcerile lui”. „Nu văd cu ce vă deranjează. Eu văd trei adulţi, capabili să îşi dea consimţământul şi care nu rănesc pe alţii cu plăcerea/fetişul lor. Vă deranjează zgărzile? De ce? Explicaţi. Şi nu mă luaţi cu «văd copiii aşa ceva»...pentru că sunt lucruri mult mai grave pe care le văd copiii. Vestimentaţia excentrică vă deranjează? Dar pitzipoancele care ies în club şi au aproape aceeaşi vestimentaţie...uneori chiar şi zgarda (mai puţin cineva care să le plimbe în lesă) cu ce sunt diferite?”, a scris Diana Majalahti.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

80 Comentarii

Fifi Înaripatou
22.09.2019, 10:11:35

Shi care-i baiul trogloditilor?? Vā ie ciudā cā bārbosu le face frectii vaginale cātzelushelor? Sau cā cātzelushili îl linge??... Ie triaba lor mîncavash!!..

-8 (38 voturi)
NemStomac
22.09.2019, 10:44:02

Iarasi Timisoara. Pustula de Oras.

-3 (5 voturi)
NemStomac
22.09.2019, 10:44:52

Ce nanau de ales are ala. Multam Robule spala-te pe cap cu orasul tau Heuropean

+2 (4 voturi)
NemStomac
22.09.2019, 10:45:53

Halas,Majalahti,Emandi Romani get beget ce mai.

-1 (3 voturi)
Guenther Mann
22.09.2019, 10:54:37

miticii mioriticii si rromii nu au intels aluzia: exact cum cele 2 femele sunt duse de lesa exact asa se simt timisorenii adevarati in captivitatea asa zisilor frati rromani de peste carpati, adica de miticii de tip teleormanistic, oltenistic, si sa nu-i auitam nici pe violatorii din Husi si Vaslui si ucigasii caracalisti

-3 (13 voturi)

Vezi toate comentariile (80)