Timişoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Noua creaţie Stepan Project, lansată oficial pe Facebook şi YouTube. Piesa s-a născut pe ruta România-Thailanda-Germania-Canada

0
5 Jul 2020 21:41:59
Autor: Stefan Both
Ilie Stepan
Ilie Stepan

Stepan Project, proiectul de suflet al artistului timişorean Ilie Stepan, a lansat, duminică, variantă alternativă a piesei “Păsări în zbor deasupra unui câmp cu maci”.

Piesa “Păsări în zbor deasupra unui câmp cu maci” (titlul oficial în engleză: “Flying Birds Over a Poppy Field”), a apărut pe albumul “Lumina” din 2012.  În perioada pandemiei de coronavirus, Stepan Project a lucrat la o variantă acustică, cu totul şi cu totul inedită. Piesa s-a născut în urma unei colaborări de la distanţă a mai multor muzicieni, aflaţi în diverse colţuri ale lumii. 

Doru Apreotesei, care a realizat părţile cu pianul şi keyboards, se află în Thailanda, basistul Dixie Krauser este în Germania, percuţionistul Mario Florescu la Nădlac, Ilie Stepan, chitară, Horea Crişovan - chitară acustică, Liviu Butoi - flaut, saxofon, Cristian Bălteanu – vioară cu goarnă, Dana Borteanu - backing vocals, de la Timişoara.

Masteringul a fost făcut de Florin Buciu din Toronto (Canada). Toate acestea au fost posibile datorită noilor tehnologii.

Piesa a fost lansată oficial duminică, la ora 18.00, pe Facebook şi pe Youtoube.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii