Timişoara

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Primul videoclip al copiilor de la Peregrinii, filmat pe şantierul arheologic din Piaţa Sf.Gheorghe

0
12 Apr 2014 19:35:05
Autor: Stefan Both
Concertul Peregrinii din curtea Casei Artelor
Concertul Peregrinii din curtea Casei Artelor

Micii muzicieni de la Peregrinii, deja o trupă cunoscută în Timişoara, a lansat, în cadrul evenimentului Imaginarium, primul lor videoclip.

Peregrinii au oferit un concert în curtea Casei Artelor din Timişoara, care s-a încheiat cu prezentarea videoclipului piesei “The Dragonbon Comes”.

Deşi concertul din curtea fostei biblioteci Klapka a fost udat de două reprize de ploaie, nimeni nu a plecat acasă. Spectatorii şi-au mutat scaunele pe marginea curţii, cât şi în “lojele”de la etaj.

“Videoclipul a fost filmat în patru locaţii: În adevărata locaţie a tavernei Soarele de Aur, aflată în Casa cu Lei, din Piaţa Unirii, pe şantierul arheologic din Piaţa Sfântul Gheorghe, unde apar şi adevăraţii arheologi, cât şi în Bastionul Tereza. A patra locaţie este sediul actual al Peregrinilor. Am înregistrat profesionist”, a declarat Robi Kohl, coordonatorul musical al Peregrinilor.

Trupa Peregrinii are la activ peste 60 de concerte. Piesa “The Dragonbon Comes” a fost adaptată în stilul Peregrinilor, ca o baladă medievală. Este una dintre piesele grele ale copiilor.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările