Timişoara

articolul anterior articolul urmator

World Class a deschis la Timişoara cel mai mare club de health & fitness din ţară, Nextfit pregăteşte o sală cu cu cele mai moderne aparate

0
20 Dec 2019 15:25:07
Autor: Stefan Both
World Class la Iulius Town
World Class la Iulius Town

Locuitorii din vestul ţării pasionaţi de sport vor avea acces, de astăzi, 20 decembrie, la cel mai mare club de sănătate şi fitness din România, aparţinând brandului World Class.

World Class este prezent în Iulius Mall Timişoara din 2006, iar odată cu integrarea mall-ului în proiectul mixt Iulius Town Timişoara s-a extins şi clubul de health & fitness, devenind cel mai mare astfel de centru din întreaga ţară. Dezvoltat pe o suprafaţă generoasă, de aproximativ 3.400 metri pătraţi, noul World Class are toate atuurile să devină destinaţia favorită pentru sport a locuitorilor din regiune.

World Class din Iulius Town Timişoara vine şi cu o serie de noutăţi: o piscină semi-olimpică impresionantă, de 25 metri, o zonă Crossfit, studiouri de ciclism şi aerobic. Inovaţia este cuvântul de ordine ce defineşte noul centru, acesta fiind dotat cu cele mai moderne echipamente de fitness de la Technogym, lider mondial în soluţii de fitness bazate pe tehnologie şi furnizor oficial al Jocurilor Olimpice.

„Inaugurăm la Timişoara unul dintre cele mai moderne şi vibrante centre de health & fitness din România. Nu este întâmplătoare extinderea în proiectul Iulius Town, dat fiind faptul că reprezintă cel mai mare centru de lifestyle din vest, al cărui potenţial ne va ajuta să continuăm misiunea noastră de a inspira şi de a motiva tot mai mulţi români să fie mai activi mai des şi de a adopta un stil de viaţă sănătos. Prin locaţia sa strategică, noul centru ne ajută să fim mai aproape de casă şi locul de muncă al oamenilor din Timişoara”, a spus Kent Orrgren, CEO al World Class.

Noul club World Class din Timişoara, inclus în categoria Silver, este situat în noul corp de clădire prin care s-a extins Iulius Mall, parte integrată a Iulius Town. Inaugurarea reprezintă şi una dintre cele mai puternice mişcări strategice ale reţelei World Class în atingerea obiectivului ce vizează extinderea mişcării #BeHealthy, care va face ca sala de sport să devină a treia destinaţie esenţială pentru români, după casă şi birou, cu servicii din ce în ce mai accesibile şi mai atractive.

World Class România este lider de piaţă în industria wellness locală, cu un număr total de 42 de cluburi de sănătate şi fitness în întreaga ţară (39 sunt active şi 3 vor fi deschise anul viitor) şi 64.000 de membri.
 

World Class România este deţinută de fondul de investiţii cu capital privat Resource Partners, susţinut de mai mulţi investitori instituţionali. Fondul se concentrează asupra proiectelor medii din Polonia, România şi alte ţări din Europa de Est.

Noul Nextfit de la Vox Technology Park se deschide în ianuarie

La începutul anului 2020, la Vox Technology Park, se deschide noua sală de fitness Nextfit.

“Nextfit vine cu un nou concept de mişcare într-un mediu sănătos, folosind dispozitive performante, marca Technogym, care depăşesc tot ceea ce există în acest moment în Timişoara. Technogym s-a făcut remarcat în utimii 40 de ani pentru modul în care a dezvoltat conceputul de fitness într-un stil de viaţă sănătos, prin integrarea tehnologiei în aparatele fitness care ofera programe personalizate utilizatorilor, în funcţie de obiectivele lor. Acum această tehnologie este oferită şi timişorenilor iubitori de mişcare, în cadrul noului Nextfit”, anunţă cei de la Netflix.

Sala de fitness va fi inaugurată în 18 ianuarie 2020. Se adresează deopotrivă angajaţilor de la firmele care funcţionează în Vox Technology Park şi timişorenilor, în general, care iubesc sportul şi l-au transformat într-un mod de viaţă.

Nextfit va avea o suprafata de 2.100 metri pătraţi şi va ocupa primul nivel al clădirii Vox Technology. Totalul investiţiei performanta sală de spor se ridică la peste 1,1 milioane euro.

Ofertele de abonamente pentru anul 2020 sunt deja disponibile şi costa 999 lei pe an (83 lei pe lună).

Vox Technology Park a fost realizat în urma unei investiţii de aproximativ 30 de milioane de euro, având o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi.

Vox Technology Park este unul din cele mai moderne proiecte de birouri din Romania şi oferă facilităţi unice la nivel naţional, precum acces prin identificare biometrica, locuri de parcare cu staţii pentru încărcarea maşinilor electrice şi spaţii pentru biciclete, spaţii comerciale şi de servicii, food court şi sală de fitness.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii