Timişoara

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Zeci de mii de timişoreni au rămas fără apă în casă. Avarie majoră la o conductă magistrală

0
21 Jan 2021 10:15:41
Autor: Stefan Both
Avaria afectează locuitorii mai multor cartiere din Timişoara
Avaria afectează locuitorii mai multor cartiere din Timişoara

Zonele afectate sunt centru, Kogălniceanu, Fabric, Calea Lipovei, UMT, Calea Aradului şi Calea Torontalului. Oamenii nu au nici apă caldă, nici apă rece.

UPDATE Cei de la Aquatim au reuşit să rezolve avaria de pe strada Lorena. S-a pornit alimentarea apei reci în toate zonele afectate.

Aquatim prezintă scuzele tuturor consumatorilor afectaţi de această avarie majoră pentru disconfortul creat pe durata desfăşurării lucrărilor. Din păcate, astfel de probleme nu pot fi anunţate din timp publicului larg, ci doar în momentul în care se întâmplă, spun cei de la Aquatim.
 
Echipele de intervenţie s-au mobilizat imediat şi au lucrat încontinuu până la soluţionarea problemei.
 
În prezent, se lucrează la aducerea părţii carosabile la starea iniţială. 

Avarie majoră la conducta magistrală

Situaţie neplăcută pentru zeci de mii de timişoreni. Aceştia nu au apă deloc în casă de miercuri seara. Nici apă caldă, nici apă rece. Şi asta datorită unei avarii majore la conductă magistrală de pe strada Lorena, care alimentează un important punct termic din oraş.
 
Zonele afectate sunt centru, Kogălniceanu, Fabric, Calea Lipovei, UMT, Calea Aradului şi Calea Torontalului. 
 
Cei de la Aquatim au anunţat că echipele de intervenţie lucrează de peste zece ore pentru remedierea avariei de pe str. Lorena, însă, din cauza complexităţii lucrării şi a condiţiilor meteo nefavorabile de peste noapte, lucrarea va continua până, cel târziu, astăzi la ora 12.  
 
Prin urmare, presiunea la apă rece şi apă caldă vor fi reduse în continuare, în partea de nord a oraşului, iar la etajele superioare ale blocurilor nu curge apă deloc. 

Oamenii sunt revoltaţi. Nu au putut să se spele nici seara şi nici dimineaţa. Multe persoane şi-au descărcat nervii pe pagina de Facebook a Aquatimului. 
 Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările