Tulcea

articolul anterior articolul urmator

Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman, în concert la Casa Avramide

0
26 Jul 2013 12:48:40
Autor: Claudia Petraru
Ada Milea FOTO Arhivă Adevărul
Ada Milea FOTO Arhivă Adevărul

Miercuri, 31 iulie 2013, de la ora 20.30, la Art Cafe Casa Avramide din strada Progresului, numărul 32, va avea loc un concert susţinut de Ada Milea, Bobo Burlăcianu, Anca Hanu şi Cristian Rigman.

Biletele se pot cumpăra de la Casa Avramide sau de la Muzeul de Artă, de pe strada Grigore Antipa, numărul 2. Cei interesaţi îşi pot face rezervări lanumărul de telefon 0240 513249. Preţul unui bilet de intrare este de 25 lei.    

Născută la Târgu Mureş, Ada Milea a terminat Universitatea de Artă Teatrală, actorie. A fost actriţă la Teatrul Naţional din Tg. Mureş, apoi la Teatrul „Luni“ de la Green Hours. A realizat coloane sonore în spectacole de teatru. Cu „Eu, când vreau să fluier, fluier“, în regia lui Th. Cristian Popescu, a primit Premiul Special al Juriului la Festivalul Internaţional de Teatru de la Piatra-Neamţ, iar cu „Trilogie belgrădeană“ la Festivalul de Umor Negru al companiei Connex.
 
Interpretul şi compozitorul Bobo Burlăcianu, membru fondator al formaţiilor „Fără Zahăr“ şi „The Brad Pits“ este absolvent al Facultăţii de Biologie, secţia Ecologie şi Protecţia Mediului la Universitatea Al.I.Cuza“ din Iaşi. În 2007 s-a înscris la Facultatea de Arte - secţia Regie Film şi TV a Universităţii Hyperion din Bucureşti. În 2001 a format trupa „Fără Zahăr“ şi a debutat în cenaclul folk „Moldavia“.
 
Cristian Rigman a absolvit în 2003 Facultatea de Litere - Departamentul de Teatru, Universitatea „Babeş-Bolyai" Cluj. Tot din 2003 este Angajat al Teatrului Naţional din Cluj din anul 2003.
 
Anca Hanu a absolvit în 2006 Facultatea de Teatru şi Televiziune a Universităţii „Babeş-Bolyai“ din Cluj, angajându-se în acelaşi an la Teatrul Naţional din Cluj.

Mai citiţi şi:

Concert de Avant-Jazz la Casa Avramide din Tulcea

FOTO Lansare de carte la Casa Avramide: „Vreau Tulcea de Găvenea creionată/ Şi cântată-n cărţi de Ariton“

Concert: Leonard Cohen Tribute, la Casa Avramide

GALERIE FOTO Reabilitarea Casei Avramide din Tulcea, premiată la un concurs naţional de arhitectură

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările