Tulcea

articolul anterior articolul urmator

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Ultima zi de completare a fişelor de înscriere la liceu. Prima repartizare publicată pe EDU.RO pe 16 iulie

0
8 Jul 2014 18:41:57
Autor: Sinziana Ionescu
Înscrierea, încă o etapă cu emoţii FOTO Adevărul
Înscrierea, încă o etapă cu emoţii FOTO Adevărul

Data de 8 iulie este ultima zi în care absolvenţii clasei a VIII-a care au trecut de examenul de Evaluare Naţională 2014 pot să-şi exprime opţiunile pentru înscrierea la liceu. Dascălii sfătuiesc candidaţii să bifeze folosind codul corect cât mai multe opţiuni, în ordinea preferinţelor.

Absolvenţii de clasa a VIII-a care se înscriu zilele acestea, până pe 8 iulie, la liceele dorite, pot să consulte şi topul liceelor din ţară, judeţ cu judeţ, în funcţie de ultima medie de admitere, de la fiecare specializare, cu ajutorul unei aplicaţii marca admitereliceu.ro, care se va folosi de statisticile de la admiterea de anul trecut, ultimele medii de admitere de la fiecare liceu şi de notele pe care le-au obţinut la Evaluarea Naţională de anul acesta.

Ierarhia elevilor a fost publicată joi seara de Ministerul Educaţiei pe site-ul admitere.edu.ro.

Iniţial se anunţase că pe 4 iulie mediile finale la Evaluarea Naţională 2014 şi practic cele de la admitere liceu vor fi publicate oficial, inclusiv online, pe edu.ro, pe site-ul admiterii la liceu 2014.

Elevii pot deja să vadă unde se situează în clasamentul pe judeţ în ceea ce priveşte media dintre rezultatele de la Evaluarea Naţională 2014  (75%) şi notele din gimnaziu (25%), mai exact media de intrare la liceu, care le va decide soarta în următorii patru ani.

ACCESATI AICI APLICAŢIA PRIN CARE PUTEŢI VEDEA TOPUL LICEELOR DIN JUDEŢUL TULCEA

Anul trecut, adevarul.ro a prezentat topul celor mai bune colegii din ţară, top 3 licee, în funcţie de o serie de criterii, precum ultima medie de admitere din 2013, rezultatele la olimpiade, profesori de top etc. Acestea sunt liceele foarte bune, cu tradiţie, pe care se bat mulţi elevi. 

Cele mai bune trei licee din Tulcea în funcţie de mediile de admitere, promovabilitatea la examenul de Bacalaureat de anul trecut şi rezultatele la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale sunt, conform topului realizat anul trecut de adevarul.ro, Liceul Teoretic „Grigore Moisil“, Colegiul Dobrogean „Spiru Haret“ şi Liceul de Artă „George Georgescu“.

Vă mai recomandăm

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Încep înscrierile. Elevii îşi aleg liceele, la care vor intra în funcţie de media de admitere

ADMITERE LICEU 2014 TULCEA Topul liceelor după mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Liceul Teoretic „Grigore Moisil“, din Tulcea

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii