Tulcea

articolul anterior articolul urmator

Martor: „Nu îmi pot scoate din minte sunetul pumnului primit de Fofo!“ GALERIE FOTO

0
9 Aug 2011 07:50:00
Autor: adevarul
Radu Vlad, alias DJ Fofo
Radu Vlad, alias DJ Fofo

George Vladimirov (27 de ani), cel mai bun prieten al DJ-ului Vlad Radu (30 de ani), bătut sâmbătă dimineaţă în mijlocul străzii de un fost luptător K1, povesteşte cum s-a petrecut tot scandalul.

Martorul povesteşte firul evenimentului care l-a adus în comă pe amicul lui. „Într-o fracţiune de secundă i-a dat un pumn în cap lui Fofo. Nu pot să îmi scot din minte“, îşi aminteşte George.
Sâmbătă noaptea. În clubul MGM din Tulcea se află DJ Fofo, George Vladimir, fostul fotbalist Cosmin „Uţi“ Mărginean, de la Oţelul Galaţi, şi Marian Păruş, om de afaceri.
Ora 6.00 dimineaţa. Uţi Mărginean comandă alcool, dar este refuzat întrucât se terminase programul. Ultima comandă se lua la ora 4.00. A fost deranjat că ospătăriţele care făceau curat nu au vrut să-l servească şi a început să facă scandal. „Noi plecasem din club. Am urcat în maşină eu, Fofo şi alţi doi prieteni. I-am lăsat pe ceilalţi doi acasă, după care eu şi Fofo ne-am gândit să revenim în club. Fetele erau singure şi am zis să verificăm dacă totul este în regulă“, povesteşte George Vladimirov.

Click pe poze pentru a vedea mai multe imagini!

Ora 6.15. A lovit câteva ospătăriţe, iar într-un final una dintre ele a fugit pe o uşă din spate care dăddea într-o magazie şi sună la 112
Ora 6.30. DJ Foto şi George Vladimirov sosesc în club. Acolo era deja Jandarmeria, care îl luase pe Cosmin Mărginean. În timp ce stătea de vorbă cu Jandarmii, tânărul Cosmin Mărginean a început să înjure şi să ameninţe în stânga şi în dreapta. „A început să mă înjure şi pe mine, că şi-a adus aminte că am mai avut o altercaţie cândva, când se luase de o fată, o ospătăriţă, că nu mai avea gheaţă. A făcut scandal chiar la inaugurare şi de atunci era supărat pe mine“, mai povesteşte George.

DJ tulcean în comă după un conflict cu un fost fotbalist al Oţelului Galaţi şi un luptător K1!

Au încercat să aplaneze conflicul
Ora 7.10. Jandarmii l-au băgat în maşină şi l-au dus la secţie. Fofo şi George au mai stat pe la terasă, până când toată lumea a plecat spre casă. După jumătate de oră, au ieşit de plajă şi se îndreptau spre casă. Când să facă stânga de la Ciuperca, Cosmin Mărginean, împreună cu o prietenă, Raisa, i-au aşteptat la colţ şi au sărit pe trecerea de pietoni în faţa maşinii. Raisa a încercat să aplaneze conflictul care a izbucnit.

Păruş i-a acordat primul ajutor DJ-ului pe care l-a băgat în comă! Vezi aici ce spune martorul!
GALERIE FOTO Păruş şi Mărginean se roagă pentru sănătatea lui DJ Fofo! „Dacă victima moare, vom propune arestarea“ spun procurorii

Ora 7.35 „Atunci am tras maşina în staţia de autobuz, ne-am dat jos din maşină şi am încercat să stăm de vorbă. Ne-am împrietenit, le-am zis să mergem acasă, să ne calmăm. Chiar le propusesem să îi duc acasă cu maşina, să ne liniştim cu toţii“.
Ora 7.40 Conflictul se aplanează. Credeau ei. Mărginean îşi chemase deja ajutoare.
Citiţi în Adevărul de Tulcea ce s-a întâmplat după ce au venit „ajutoarele“!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările