Tulcea

articolul anterior articolul urmator

O femeie de 62 de ani îşi caută tatăl biologic: „Dacă nu mai trăieşte, să depun o floare la mormânt“

1
19 Jun 2019 10:28:51
Autor: Mariana Iancu
Elena Gheorghe şi tatăl său
Elena Gheorghe şi tatăl său

Platforma virtuală „The never forgotten Romanian children“ (Copiii niciodată uitaţi ai României) a publicat strigătul de ajutor al unei doamne care îşi caută tatăl biologic.

Iată anunţul postat pe  „The never forgotten Romanian children“
 
„Salutări tuturor!! GHEORGHE ELENA îşi caută tatăl GHEORGHE ION, născut în MĂCIN, jud. TULCEA. Câteva detalii care pot ajuta ca cineva să-l recunoască sau ca cineva să îl fi cunoscut şi să îşi aducă aminte de el: GHEORGHE ION a fost adoptat în localitatea Greci, jud. Tulcea. El s-a căsătorit cu ŞTEREA VASILICA în localitatea VĂCĂRENI, judeţul TULCEA. 

Au avut-o pe GHEORGHE ELENA, născută în data de 24. 11. 1957, iar după zece ani de căsnicie au divorţat, acesta mutându-se în GALAŢI. În certificatul de naştere al d-nei Elena scrie că Gheorghe Ion în 1957 avea 21 de ani. De atunci Elena nu mai ştie nimic de el. Îşi doreşte foarte mult să ştie dacă mai este în viaţă, dacă nu, măcar să poată pune o floare pe mormântul său; dacă şi-a refăcut viaţa şi a mai avut copii îşi doreşte mult să intre în contact cu ei şi să îl cunoască. Elena vă roagă să distribuiţi mesajul ei ca să ajungă la persoanele care o pot ajuta. Ea va rămâne recunoscătoare tuturor celor care se vor implică să o ajute!“.
 
Platforma virtuală a fost înfiinţată de Ileana Cunniffe Băiescu, o româncă stabilită în Irlanda, care la rândul ei îşi căuta fratele pe care nu îl mai văzuse de 25 de ani.
 
Ea spune că de această dată avem un caz deosebit: „Diferenţa este că noi ajutăm numai copiii adoptaţi să găsească familiile biologice, ori, în acest caz, nu vorbim de adopţie, ci vrem să ajutăm o doamnă în vârstă de 62 de ani să-l găsească pe tatăl său biologic, care, dacă ar acum ar fi în viaţă, ar avea vârsta de 82 de ani“. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Pompierul Parpoules
10.07.2019, 18:07:35

Gheorghe Ion si-a facut sepupu in Osaka prin 1996!

Modifică Setările