Tulcea

articolul anterior articolul urmator

Patru tineri ucraineni au încercat să intre în ţară cu teste false Covid-19

0
16 Jan 2022 10:16:55
Autor: Mariana Iancu
Teste pentru depistarea infecţiei Arhivă Adevărul
Teste pentru depistarea infecţiei Arhivă Adevărul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au depistat patru cetăţeni ucrainieni care au prezentat autorităţilor competente teste negative pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-COV-2, care s-au dovedit a fi false.

În cursul zilei de sâmbătă, 15 ianuarie, în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea, s-au prezentat patru cetăţeni ucrainieni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 25 de ani, pasageri într-un autoturism. Aceştia au prezentat pentru control teste PCR cu rezultate negative pentru detecţia infecţiei cu virusul SARS-COV-2.
 
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea testelor prezentate, la solicitarea reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, constatând faptul că documentele în cauză nu sunt autentice.
 
Cele patru persoane au recunoscut faptul că testele sunt false, scopul principal fiind acela de a evita carantina pe teritoriul României.
 
În prezent, poliţiştii de frontieră tulceni efectuează verificări faţă de cele patru persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. La finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

Cele patru persoane nu au mai intrat in România, întorcându-se în Ucraina.
 

Vă recomandăm şi: 

Cum se transformă Eforie Sud, staţiunea rămasă cenuşăreasa litoralului. „Vrem să-i redăm farmecul de altădată“

Hotelurile-ruină din sudul litoralului vor fi supraimpozitate cu până la 500%. Ce sume se vor plăti.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările