Tulcea

articolul anterior articolul urmator

„Spitalul de jucării“, gândit şi pus în practică de asociaţia Eurofan

0
4 Apr 2013 08:03:10
Autor: Claudia Petraru
Spitalul de jucării FOTO Adevărul
Spitalul de jucării FOTO Adevărul

Este vorba despre o asociaţie  femeilor din Tulcea, care a luat naştere la initiativa prof. Viorica Petre  şi care îşi propune să realizeze activităţi educative şi caritabile.

Tulcencele de la Eurofan şi-au început activitatea în cadrul „săptămânii altfel“, cu organizarea unui „spital de jucării“ care s-a adresat elevilor din clicul primar şi preşcolarilor din Tulcea.

„Elevii aduc de acasă jucarii, iar pe cele  stricate le repară în clasă, pentru a fi oferite de ziua lor, 1 iunie, copiilor nevoiaşi din judeţ. Ideea aparţine Aurei Mihalcea, membru fondator al asociaţiei“, spune Viorica Petre.

Îmbrăcaţi în halate şi cu bonete de doctori sau asistenţi medicali, copiii de la Liceul de Artă  George Georgescu, şcoala Elena Doamna, şcoala Grigore Antipa şi Grădiniţa 4, îndrumaţi de Aurora Carare, Elena Munteanu, Lucica Petre şi Minever Resit şi-au luat în serios misiunea, aducând la reparat mai multe jucării, unele chiar preferatele lor.  

Următoarea activitate a asociaţiei  este dedicată copiilor cu dizabilităţi. Aceştia vor participa la un concurs intitulat „Sănătate prin dans“, programat pentru sâmbătă, ora 10.00, la Palatul Copiilor.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările