Tulcea

articolul anterior articolul urmator

VIDEO Bărcile care transportă turişti în Delta Dunării, verificate de poliţie

1
17 Aug 2019 16:10:50
Autor: Călin Gavrilaş
FOTO: IPJ Tulcea
FOTO: IPJ Tulcea

Verificările au avut loc sâmbătă, 17 august, şi au vizat ambarcaţiunile care efectuează transport de persoane în Delta Dunării.

„În dimineaţa de 17 august, pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică pe teritoriul Deltei Dunării, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, în cooperare cu poliţiştii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea şi reprezentanţii Autorităţii Navale Române au desfăşurat o acţiune comună pentru respectarea legislaţiei privind transportul de persoane, legalitatea efectuării transportului naval de persoane, respectarea normelor privind siguranţa cetăţenilor, prevenirea şi combaterea infracţiunilor de natură economică, precum şi alte aspecte de natură penală şi contravenţională”, transmite IPJ Tulcea.

La acţiune au participat şapte poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, doi ofiţeri din cadrul Autorităţii Navale Române şi trei poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea.

Datorită specificului legislativ, ofiţerii de port din cadrul Autorităţii Navale Române, potrivit competenţelor, au identificat şi oprit ambarcaţiuni pe şenalul navigabil, iar poliţiştii au verificat legalitatea documentelor ambarcaţiunilor şi a participanţilor la traficul naval.

Au fost verificate 18 ambarcaţiuni şi s-au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Acţiunea poliţiştilor s-a desfăşurat pe şenalul navigabil al braţului Sulina şi pe canalul 36.

Sursa video: IPJ Tulcea

Pe aceeaşi temă:

Ambarcaţiune rămasă fără combustibil, remorcată de Poliţia de Frontieră. Şase persoane se aflau la bord

Canalele Letea şi Sidor vor fi decolmatate. Pe perioada lucrărilor, circulaţia va fi închisă 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Sacha Durand
18.08.2019, 11:17:56

Domnule jurnalist,nu ne mai dati detalii despre vanzoleala asta de prost gust a politiei care sa arate ca "organu' se ocupa de siguranta si linistea cetatenilor ! Nu crede nimeni ! A propos, asteptam un articol despre acei 10 tineri medici care au fost la Letea si au oferit consultatii gratuite locuitorilor (RTVi)....mare parte din ei nefiind la doctor NICIODATA !.....si de care politicienii isi amintesc doar cand au nevoie de votul lor ! Scrieti dom-le despre acesti tineri minunati care nu si-au uitat semenii ....si nu despre figuranti agitati care simuleaza.... S-a ajuns la over-dose .....Vrem FAPTE AUTENTICE ! E meseria d-voastra sa ne informati ! Asteptam articolul !