Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

150 de angajaţi ai Primăriei Turnu Severin vor fi trimişi în şomaj tehnic

1
5 Apr 2020 10:27:15
Autor: Alexandra Georgescu

Marius Screciu, primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, a anunţat, pe contul său de Facebook că va trimite aproape 150 de angajaţi ai Primăriei în şomaj tehnic.

Printre instituţiile şi direcţiile vizate de această măsură se află Palatul Culturii „Teodor Costescu”, Direcţia de Patrimoniu Istoric şi Turism Cultural, Sala Polivalentă, Serviciul Creşe.

”Am luat decizia de a trimite în şomaj tehnic 150 de angajaţi ai Primăriei Drobeta Turnu Severin, a căror activitate nu se justifică în acest moment şi care vor putea reveni la muncă după ce situaţia actuală va reveni la normal”, scrie pe contul său de Facebook primarul Severinului, Marius Screciu.

Edilul şef mai spune că sumele astfel economisite vor fi utilizate pentru a sprijini cetăţenii, în această perioadă dificilă şi pentru acţiunile vitale care se impun în actuala situaţie de urgenţă.

”Suntem prima administraţie publică locală, care ia această decizie, dar consider că este o dovadă de responsabilitate, o hotărâre morală şi economică, care vine în sprijinul întregii comunităţi severinene”, mai scrie pe Facebook Marius Screciu.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

aşa şi aşa
5.04.2020, 10:54:42

"Nu ştiu alţii cum sînt", dar mie asta îmi "miroase" a chiul organizat, plătit tot de contribuabil... De ce să nu stea acasă pe bani ceva mai puţini (dar dintr-un salariu nesimţit, de bugetar), cînd ar putea bine-mersi să profite de faptul că "locaţiile"respective sînt închise publicului, şi ar fi momentul perfect de făcut o curăţenie, o dezinsecţie etc, să nu se mai simtă covidul ca la el acasă, nu?... A, am uitat, astea sînt munci, iar aceştia sînt angajaţi la "stat"... Scuze...