15.000 de lei costă montatul şi demontatul Pomului de Crăciun la Turnu Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pomul de Crăciun la Turnu Severin FOTO Corina Macavei
Pomul de Crăciun la Turnu Severin FOTO Corina Macavei

Primăria Drobeta Turnu Severin cheltuieşte 370.000 de lei pentru manifestările organizate de Zilele Crăciunului, Anului Nou şi cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Suma de 10.000 de lei este alocată de Primărie pentru sărbătorirea zilei de 1 Decembrie şi aceeaşi sumă se cheltuieşte pentru materiale de publicitate (agende, calendare, programe, miniaturi).

Montatul şi demontatul pomului de Crăciun costă la Turnu Severin 15.000 de lei, iar pentru „procurarea de brazi până la 7-12 m în vederea montării în anumite zone ale oraşului” se cheltuieşte din bugetul local suma de 37.000 de lei.Şi la acelaşi capitol, Primăria Turnu Severin va achita suma de 20.000 de lei pentru recondiţionarea şi montarea vechilor reţele de iluminat ornamental specific sărbătorilor de iarnă (figurine, panouri luminoase, plase, ghirlande, brad) care se află în stoc, precum şi recondiţionarea instalaţiei pomului.

100.000 de lei costă cadourile pentru colindători şi pentru unele categorii speciale de copii şi bătrâni, care vor fi distribuite „pe bază de grafic apobat de conducerea executivă a Primăriei”.

Jocul de artificii din noaptea de Revelion costă 20.000 de lei şi aceeaşi sumă se cheltuieşte pentru manifestări artistice, evenimente culturale, cazare, manifestări sportive.

De câteva zile se lucrează la ornamentarea oraşului pentru sărbătorile de iarnă, acţiune care se va finaliza până la 1 Decembrie.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite