Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Începe Târgul Ofertelor Educaţionale 2016 la Turnu Severin

0
17 May 2016 09:07:53
Autor: Alexandra Georgescu
Târgul va avea loc în zilele de 18 şi 19 mai
Târgul va avea loc în zilele de 18 şi 19 mai

În zilele de 18 şi de 19 mai 2016, la sediul Centrului Universitar din Drobeta Turnu Severin, în intervalul orar 11.00- 16.00, se va desfăşura Târgul ofertei educaţionale 2016.

În cadrul acestei acţiuni unităţile şcolare de nivel liceal şi profesional din judeţul Mehedinţi îşi vor prezenta ofertele educaţionale pentru anul şcolar 2016-2017.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi, prin unităţile din subordine, pentru anul şcolar viitor pune la dispoziţia absolvenţilor de gimnaziu un plan de şcolarizare generos, având în vedere atât orientarea către învăţământ teoretic, vocaţional sau tehnologic, cât şi orientarea către un traseu facil spre piaţa muncii prin oportunitatea frecventării învăţământului profesional, fiind nevoie de o atentă alegere în ceea ce priveşte orientarea şcolară pentru că de acest act de voinţă depinde evoluţia ulterioară a fiecărui elev.

“Îndemnăm pe cei interesaţi să participe la această manifestare prin vizitarea standurilor organizate de fiecare instituţie de învăţământ preuniversitar care organizează admiterea în învăţământul liceal sau profesional”, se arată într-un comunicat de presă al ISJ Mehedinţi. 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii