Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

AJOFM Mehedinţi  organizează în 18 octombrie Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi

0
20 Sep 2019 09:29:02
Autor: Alexandra Georgescu

AJOFM Mehedinţi va organiza vineri, 18 octombrie 2019, începând cu ora 10.00, la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” din Drobeta Turnu Severin, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

”În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii si meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinţi au demarat acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. În acest sens, în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă, agenţii economici care au locuri de munca vacante sunt aşteptaţi să participe la aceasta acţiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanţii de locuri de muncă”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM Mehedinţi.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările