Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Aplicaţie tactică de cooperare la Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I

1
4 Jun 2018 15:42:19
Autor: Alexandra Georgescu
FOTO IJJ Mehedinţi
FOTO IJJ Mehedinţi

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mehedinţi a desfăşurat zilele trecute o aplicaţie tactică de cooperare privind modul de intervenţie în cazul pătrunderii în forţă şi atacul armat asupra unui obiectiv aflat în responsablitate.

Potrivit scenariului, un grup de infractori înarmaţi a atacat jandarmii care asigurau paza la Sistemului Hidroenergetic şi de Navigaţie de la Porţile de Fier I. Infractorii, implicaţi în actiuni de contrabandă, au reuşit să se baricadeze la baza blocului de comandă. S-a solicitat sprijin efectivelor din cadrul Detaşamentului Mobil al Jandarmeriei Mehedinţi, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fraţii Buzeşti” Craiova, Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, care au realizat securizarea obiectivului şi au capturat elementele infractoare.

“Prin această aplicaţie s-a urmărit perfecţionarea  cunoştinţelor participanţilor privind formele şi procedeele de acţiune pentru îndeplinirea misiunilor specifice, dezvoltarea cooperării între forţele  participante şi descurajarea eventualelor acţiuni ilegale săvârşite în zona de dispunere a Sistemul Hidroenergetic şi de Navigaţie Porţile de Fier I”, se arată într-un comunicat de presă al IJJ Mehedinţi.

La acţiunea jandarmilor au participat efective din cadrul  Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta”,  Serviciului Teritorial al  Poliţiei de Frontieră Mehedinti, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, Direcţiei Judeţene  de Informaţii Mehedinţi şi Grupării de Jandarmi Mobile ,,Fratii Buzeşti” Craiova.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Coco Cocos
4.06.2018, 19:16:54

mai bine s-ar ocupa jandarmii si politia de toti bisnitarii din bazar...dar acolo sunt prietenii lor, deci "incercati la opera", o replica din BD...

Modifică Setările