Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Ce pagube a produs vântul puternic în Mehedinţi

0
24 Feb 2020 18:39:44
Autor: Alexandra Georgescu
FOTO ISU Mehedinţi
FOTO ISU Mehedinţi

Pompierii militari din Mehedinţi au gestionat  luni, 24 februarie, până la această oră şapte situaţii de urgenţă provocate de vântul puternic.

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şişeşti a intervenit în satul Cocorova,  pe DN6, pentru înlăturarea crengii unui copac, care prezenta un pericol pentru participanţii la trafic.În satul Hotărani, s-a intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, pe DJ 606, care  afecta circulaţia rutieră.

Două echipaje de  pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin  au intervenit, în municipiul reşedinţă, pentru îndepărtarea unui copac, care prezenta un pericol pentru trecători, zona Serpentina Roşiori.

De asemenea, aceleaşi echipaje au mai acţionat pentru îndepărtarea unor elemente (table) desprinse de pe acoperişul a două blocuri, situate pe str. Danubius şi str. Cicero, înlăturarea unei plăci desprinse de la balconul unui apartament, care prezenta un pericol pentru trecători, pe str. Kogălniceanu, dar şi a unui element de construcţie, de pe faţada unui imobil, situat pe strada Crişan, nr. 87.

Totodată, un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Orşova a intervenit, în municipiul Orşova, pentru îndepărtarea unor elemente de acoperiş (table) desprinse şi în pericol de cădere, pe strada Eroilor.

În perioada 23 februarie, ora 18.00 – 24 februarie, ora 18:00, nordul judeţului Mehedinţi s-a aflat sub incidenţa Codului Portocaliu, ce vizează intensificări susţinute ale vântului, temporar viscol şi vizibilitate redusă, cea mai mare parte a judeţului aflându-se sub incidenţa Codului Galben de vânt. Totodată, luni, 24 februarie, începând cu ora 2.00 până la ora 18.00, zona de nord a judeţului Mehedinţi s-a aflat sub incidenţa Codului Roşu de vânt puternic.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii