Cum se prepară clătitele cu varză. Ingredientul care le dă savoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vă propunem o gustare delicioasă, din ingrediente ieftine, după o reţetă uşoară, din celebra carte de bucate a Sandei Marin.

Ingrediente: 400 g varză, 2 ouă, 1 ceaşcă făină, 1 ½ ceaşcă lapte, 1 lingură unt, sare, smântână.

Se face un aluat de clătite fără zahăr, din 2 ouă. Se taie mărunt o varză mică (sau, şi mai bine, se rade pe răzătoarea cu găuri mari). Se dă puţină sare şi se amestecă cu aluatul din clătite.

Se fac clătite obişnuite, se rumenesc într-o tigaie cu puţin unt pe o parte şi pe alta, ţinându-se la cald până când sunt toate gata. Se servesc fierbinţi, aşezate unele peste altele ca o budincă, cu smântână.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite