Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Forţe proaspete la IPJ Mehedinţi. Cele 25 de posturi de agenţi de poliţie au fost ocupate prin concurs

1
16 May 2016 22:33:33
Autor: Alexandra Georgescu
S-au ocupat cele 25 de posturi scoase la concurs FOTO Arhivă
S-au ocupat cele 25 de posturi scoase la concurs FOTO Arhivă

Cele 25 de posturi de agenţi de poliţie scoase la concurs la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi au fost ocupate, în urma concursului organizat la nivel naţional.

Pentru cele 25 de posturi de agenţi de poliţie s-au înscris iniţial 567 de candidaţi.  O mare parte din ei nici măcar nu au ajuns la probele sportive, fie pentru că nu au trecut testarea psihologică ori proba medicală, fie că şi-au pierdut entuziasmul şi nu s-au mai prezentat la aceste testări.

Aşa se face că proba sportivă a fost susţinută doar de 209 candidaţi, iar la testarea scrisă au mai ajuns în final 165 de persoane.

Totuşi, trăgând linie, toate cele 25 de posturi de agenţi de poliţie au fost ocupate în judeţul Mehedinţi, inclusiv singurul post scos pentru reîncadrare la Postul de Poliţie din Ilovăţ.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Constantin Tanase
17.05.2016, 14:04:11

Încadrare fără școală de poliție? Și scolile special înființate în acest scop ce fac? De aia serviciul polițienesc este așa cum este. Unde mai pui că în fruntea MAI se află un ditamai tehnocrat, adică un expert în materie.