Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Gala Premiilor de Excelenţă 2017 la Palatul Culturii Teodor Costescu

0
24 Nov 2017 20:28:34
Autor: Alexandra Georgescu
Gala Premiilor FOTO Alexandra Georgescu
Gala Premiilor FOTO Alexandra Georgescu

Aflate la prima ediţie, aceste premii sunt menite a sublinia rolul colaboratorilor Palatului Culturii Teodor Costescu în realizarea unor proiecte culturale, înscriindu-se între evenimentele dedicate Zilelor Palatului.

Cu ocazia Zilelor Palatului Culturii Teodor Costescu, care se sărbătoresc zilele acestea, vineri, 24 noiembrie, a avut loc Gala Premiilor de Excelenţă– 2017.

Premianţi au fost instituţiile de cultură din judeţul Mehedinţi, colaboratori în diverse proiecte derulate anul acesta împreună cu Palatul Culturii Teodor Costescu, mai multe organizaţii neguvernamentale, oameni de cultură.

„Ne aflăm la Gala Premiilor Palatului Culturii de anul acesta. Aceste premii celebrează raporturile noastre de colaborare, de cooperare culturală cu intsituţiile, fundaţiile şi asociaţiile pe parcursul acestui an. Majoritatea proiectelor s-au desfăşurat în parteneriat cu instituţii, cu oameni, ONG-uri, cu fundaţii. Acesta este un moment în care noi le aducem recunoştinţa şi mulţumirea noastră”, a subliniat Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii Teodor Costescu.

,,Vreau să mulţumesc, în numele primăriei şi în numele Consiliului Local al Municipiului Drobeta Turnu Severin, reprezentanţilor Palatului Culturii Teodor Costescu, conducerii, dar şi fiecărui angajat al instituţiei, pentru că 2017 şi parţial anul 2016, au fost ani plini de evenimente culturale, cum nu cred că a mai avut Severinul de zeci de ani.  Cred că felicitările se cuvin actualului management şi angajaţilor Palatului Culturii Teodor Costescu”,  a declarat viceprimarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Daniel Cîrjan, în deschiderea evenimentului.

Lista premiilor s-a deschis cu Episcopia Severinului şi Strehaiei şi a continuat cu Muzeul Regiunii Porţilor de Fier, Centrul Cultural Nichita Stănescu, Arhivele Naţionale Mehedinţi, Palatul Copiilor ş.a. Premii de excelenţă au primit, de asemenea, şi doi foşti directori ai acestui aşezământ cultural de prestigiu. Este vorba de domnii Ion Olaru şi Mircea Borcoman.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările