Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Nu se mai ia apa rece!

0
17 Aug 2011 10:33:32
Autor: adevarul
 La robinetele datornicilor curge apa rece, în continuare.
La robinetele datornicilor curge apa rece, în continuare.

Vești bune pentru severinenii care tremurau la gândul că vor rămâne fără apă rece la robinete.  Reprezentanții Secom nu vor mai debranșa asociațiile rău- platnice.

 Decizia a venit după ce, în urma somațiilor emise  timp de două săptămâni, oamenii au au reușit să facă rost de bani și să-și mai achite din datorii.

“Asociațiile de proprietari Meva 1, Meva 2, Meva 3 și A3- Schela nu se mai debranșează. Există doar o asociație debranașată din data de 11 august,  pentru neplata datoriilor.

Aceasta este asociația Paveș Porto, din iulie 2010 și până în mai 2011 nu și-a achitat facturile către societatea noastră ”, a declarat Gheorghe Nițoiu, șeful Servicului Abonați Secom.

Facturile neîncasate de Societatea de apă -canal sunt de ordinul milioanelor, iar debrnașările reprezintă una din tehnicile prin care oamenii mai pot fi convinși să-și achite restanțele.

“Avem de recuperat  de la datornici 2.915 mii de lei, din acest debit 920 de mii de lei sunt facturi curente și  restul reprezintă facturi restante ”, a declarat Gheorghe Nițoiu, șeful Servicului Abonați Secom.  

O altă procedură  este  reprezentată de cesiunile de creanțe, astfel  administratorii asociațiilor de proprietari  predau restanțele  angajațiilor Secom care la rândul lor se judecă direct cu rău-platnicii pentru recuperarea banilor.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările