Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Poliţiştii au aplicat peste 100 de sancţiuni în valoare de 50.000 de lei

0
1 Jun 2020 16:49:27
Autor: Alexandra Georgescu

Instituţia Prefectului informează că în ultimele 24 de ore, angajaţi ai Poliţiei, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Poliţiei Locale au participat la mai multe acţiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 în judeţul Mehedinţi.

Poliţiştii mehedinţeni au continuat acţiunile integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de alertă.  Poliţiştii au participat la peste 1.200 de misiuni în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii Covid 19.

Astfel, au fost verificate peste 1.200 de persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în această perioadă. Totodată, au fost aplicate 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 50.000 lei.

Jandarmii au asigurat măsuri de ordine la 2 centre de carantină şi au constituit un număr de 32 patrule mixte poliţişti-jandarmi. Au aplicat 4 sancţiuni în valoare de 1.500 lei.

Au fost constituite şi 5 patrule mixte poliţist/poliţist de frontieră.

Poliţia Locală Drobeta Turnu Severin a făcut verificări la 199  de  locaţii, unde se află 341  de   persoane în izolare voluntară la domiciliu. În dispozitivul comun cu IPJ MH au fost angrenate 9 echipaje de poliţie locală, dintre care 7 echipaje de ordine publică şi 2 echipaje de rutieră.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii