Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Razie de amploare în Mehedinţi

0
14 Jun 2019 16:00:31
Autor: Alexandra Georgescu

Peste 700 de persoane legitimate, 13 percheziţii domiciliare efectuate şi aproximativ 16.500 de ţigarete confiscate, în urma unei razii organizate în judeţul Mehedinţi. Zece persoane au fost conduse la sediul unităţilor de poliţie pentru audieri, una dintre acestea fiind reţinută.

Peste 200 de poliţişti din structurile de ordine publică, arme, investigarea criminalităţii economice, judiciar, rutieră şi criminalistică, sprijiniţi de luptători ai Serviciul de Acţiuni Speciale şi în colaborare cu efective ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi au acţionat în cadrul unei razii desfăşurate la nivelul judeţului Mehedinţi.

Activităţile organizate au vizat probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni economice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi infracţiuni de natură judiciară.

Totodată, oamenii legii  au urmărit prevenirea şi combarea infracţiunilor cu violenţă, a cauzelor generatoare de accidente rutiere, identificarea persoanelor care nu respectă regimul armelor şi muniţiilor, a celor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate precum şi asigurarea unui climat adecvat de ordine şi linişte publică.

Joi, 13 iunie, în baza mandatelor emise, au fost efectuate 13 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de contrabandă şi furt calificat, fiind conduse la sediile subunităţilor de poliţie 10 persoane, una dintre acestea fiind reţinută de poliţişti.

În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au descoperit cantitatea de 16.624 ţigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător.

De asemenea, au fost verificate peste 60 de societăţi comerciale, au fost controlate 400 de autovehicule, fiind reţinute în vederea suspendării sau anulării 8 permise de conducere, retrase 6 certificate de înmatriculare şi instituite 25 de filtre. Poliţiştii au constatat 5 infracţiuni şi au aplicat 263 sancţiuni contravenţionale în valoare de 120.250 lei. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii