Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Spectacol de dans sportiv la Palatul Culturii Teodor Costescu din Turnu Severin

0
30 Jul 2017 10:47:16
Autor: Alexandra Georgescu
Dansatorii au încântat publicul severinean FOTO Alexandra Georgescu
Dansatorii au încântat publicul severinean FOTO Alexandra Georgescu

Show excepţional sâmbătă seară la Drobeta Turnu Severin. Mai multe perechi de dansatori sportivi de la Clubul Magnum Team din Timişoara, unul din cele mai mari cluburi de dans din România, au încântat publicul severinean.

Un adevărat maraton de graţie şi eleganţă în faţa Palatului Culturii Teodor Costescu. S-a dansat cha cha, vals lent, jive, rumba, samba, vals vienez, passo-doble, tango şi nu numai, spre deliciul spectatorilor veniţi în număr mare să vadă aceşti sportivi de calibru ai României.

„Pe cartea noastră de vizită stă un impresionant titlu de campion mondial, un titlu de campion european, un titlu de vicecampion mondial şi sperăm noi că vor curge mai departe aceste titluri pentru care muncim de mai bine de 12 ani. Noi credem în performanţă, dar în acelaşi timp credem că dansul este pentru toată lumea, aşa acum am încercat în Turnu Severin să arătăm oamenilor că atâta timp cât ştii să mergi ştii şi să dansezi. Publicul mi s-a părut puţin timid la început, dar după aceea a fost primitor pentru acest gen de manifestare”, a declarat la finalul spectacolului, Diana Avram, antrenor şi vicepreşedinte la Magnum Team Timişoara.

Organizatorii evenimentului au fost Primăria Drobeta Turnu Severin şi Palatul Culturii Teodor Costescu şi face parte dintr-o serie de manifestări ce vor avea loc sub egida “Severinul estival”.

„Este o seară inedită pentru Severin, o seară de dans cu prezenţa uneia dintre cele mai bune şcoli de dans din Timişoara, cu tineri dansatori olimpici, campioni naţionali şi europeni. Este un moment absolut pitoresc şi interesant pentru publicul severinean, sper să fie un început pentru serile estivale severinene”, a spus Sorin Vidan, managerul Palatului Culturii Teodor Costescu.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările