Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Traficant bulgar de produse anabolizante reţinut în Vama Porţile de Fier II

0
25 Oct 2012 10:51:18
Autor: Alexandra Georgescu
Vama Porţile de Fier II
Vama Porţile de Fier II

Lucrătorii vamali şi poliţiştii de frontieră au confiscat aseară 50 de fiole de testosteron în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II.

Acţiunea s-a derulat în baza unei analize de risc efectuate de echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a  Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II.

Fiolele de testosteron erau ascunse sub o banchetă din cabina unui microbuz, care aparţineau unui cetăţean bulgar şi erau  destinate vânzării în mod ilegal în Austria.

„În ziua de 24.10.2012, ora 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II s-a prezentat la controlul de frontieră pentru a intra în România cu un autofurgon înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul bulgar  D. Petrov în vârstă de 43 de ani. Având date şi  informaţii despre  implicarea  cetăţeanului bulgar în traficul ilicit cu produse anabolizante, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au efectuat un control amănunţit asupra documentelor de călătorie şi mijlocului de transport", a precizat comisarul şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.

La controlul amănunţit efectuat de oamenii legii asupra autofurgonului aparţinând cetaţeanului bulgar s-au găsit ascunse şi nedeclarate sub bancheta din dreapta şoferului, 10 cutii inscripţionate „TESTOSTERON DEPO", a câte 5 fiole fiecare de 250 mg/1 ml  de provenienţă sârbească.

Din cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră  s-a stabilit că fiolele de  testosteron au fost cumpărate  din Serbia şi urmau a fi introduse ilegal în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră din Austria.

Autorităţile vamale l-au sancţionat pe cetăţeanul bulgar D. Petrov cu amendă în valoare de 30000 de lei, iar cele 50 de fiole de testosteron au fost confiscate.

.


.Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările