Turnu-Severin

articolul anterior articolul urmator

Turnu Severin: Vila de protocol a lui Ceaușescu va fi redată circuitului turistic

0
31 May 2011 12:10:01
Autor: adevarul
În curând, fosta vilă de protocol a lui Ceaușescu va fi reabilitată
În curând, fosta vilă de protocol a lui Ceaușescu va fi reabilitată

Consilierii locali au fost convocați, ieri, în ședința ordinară pe luna mai. În cadrul ședinței au fost discutate mai multe proiecte votate de consilierii județeni.

Unul dintre subiecte s-a referit la fosta vilă de protocol a lui  Nicolae Ceaușescu, de la Gura Văii.

Proiectul de reabilitare a vilei lui Ceaușescu se află în derulare de un an de zile și a fost inițiat de Marius Bălu, președintele Consiliului Județean Mehedinți. Cererea de finanțare se ridică la 1,7 milioane de euro, banii fiind destinați reabilitării casei de oaspeți.

,,Așteptăm punctul de vedere al Biroului Regional de Cooperare Transfrontalieră de la Calafat”, ne-a spus Marius Bălu. Președintele CJ Mehedinți a precizat că nu mai este nevoie decât de aprobarea cererii de finanțare pentru ca proiectul să intre pe linie dreaptă.

După ce proiectul de reabilitare va fi aprobat locaţia îşi va schimba aspectul total. Până atunci consilierii judeţeni au hotărât, ieri, să deschidă fosta vilă de protocol pentru evenimente speciale.

În cadrul ședinței  de ieri au fost discutate și alte proiecte: modificarea principalilor indicatori tehnico-economici ai proiectului reabilitarea Drumului Judeţean 606C, limită judeţul Dolj – Ţînţaru – Buiceşti – DN 6, precum și aprobarea ștatului de funcții ale Spitalului Județean.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările