Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Încă doi medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui confirmaţi cu COVID-19

1
14 Jul 2020 14:31:28
Autor: Simona Voicu

În urma testelor COVID efectuate în rândul personalului medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, doi medici au fost depistaţi cu virsurul SARS-COV2

Cei doi medici diagnosticaţi cu COVID-19 îşi desfăşoară activitatea în secţiile Chirurgie, respectiv ORL. Deocamdată, nu se ştie în ce condiţii au contactat virusul şi dacă îmbolnăvirea are legătură cu ceilalţi doi medici diagnosticaţi cu COVID-19 în ultimele zile.Direcţia de Sănătate Publică Vaslui urmează să efectueze anchetele epidemiologice.

Ieri, 25 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost testaţi pentru noul coronavirus, iar astăzi alţi 65. 

Printre instituţiile publice din Vaslui unde au fost confirmate cazuri COVID -19 se numără Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui (două cazuri) şi Penitenciarul Vaslui (două cazuri).

Numărul total al îmbolnăvirilor COVID-19, în judeţul Vaslui, potrivit raportărilor Grupului de Comunicare strategică a ajuns astăzi la 236.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

leuldinpanjshir99
14.07.2020, 14:56:16

Sa se externeze la cerere si sa se duca peste Buzatu, baronul Ciumei Roșii să-l îmbrățișeze intens vreun sfert de ora. Să-i arate cum nu exista COVID-u ....