Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Încă un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, confirmat cu COVID-19

0
13 Jul 2020 19:11:29
Autor: Simona Voicu

Un medic din cadrul Secţiei Ortopedie şi Traumatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui a fost diagnosticat astăzi cu COVID-19.

Acesta este cel de-al doilea medic din cadrul spitalului din Vaslui depistat cu noul coronavirus, pe 3 iulie, un alt medic, din secţia ORL, fiind diagnosticat cu COVID-19. La fel ca şi în cazul medicului orl-ist, deocamdată nu au fost depistate alte cadre medicale infectate. Astăzi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost prelucrate testele efectuate la 25 de angajaţi ai spitalului, mâine urmând a fi prelucrate alte 65 de teste în rândul personalului.

Tot astăzi, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vaslui, a fost confirmat cu COVID-19, fiind transportat la spitalul din Bârlad. Atât medicul ortoped, cât şi colegul său orl-ist, au refuzat internare, preferând izolarea la domiciliu, pe motiv că sunt asimptomatici.

Până  astăzi, potrivit raportării comunicate la ora 13 de către Grupul de Comunicare Strategică, în judeţul Vaslui au fost confirmate 232 de cazuri COVID-19. Dintre acestea, 36 mai figurează internate în spital. Din totalul pacienţilor internaţi, patru sunt asimptomatici, nouă prezintă forme uşoare, 16 forme medii, iar şapte au forme severe ale bolii, unul dintre pacienţi aflându-se la Terapie Intensivă.

În judeţul Vaslui, 12 pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 se află în prezent, în izolare la domiciliu, după ce au refuzat internare în spital.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii