Vaslui

articolul anterior articolul urmator

UPDATE Băieţel de 3 ani, din Vaslui, dispărut fără urmă. Trupul copilului a fost găsit după o noapte de căutări la 50 de metri de casă

0
4 Feb 2016 20:08:18
Autor: Sabina Ghiorghe
Copilul este căutat fără succes de mai multe ore
Copilul este căutat fără succes de mai multe ore

Un copilaş de numai 3 ani, dispărut fără urmă din curtea casei din localitatea vasluiană Băcani, este căutat de peste 100 de poliţişti, jandarmi şi săteni

UPDATE: Băieţelul de 3 ani, dat dispărut în după-amiaza zilei de joi, 5 februarie, a fost găsit vineri dimineaţa. Trupul copilului era ascuns sub gheaţa unui pârâu aflat la nici 50 de metri de casa părintească. Poliţişti, pompieri, jandarmi şi scafandri au verificat împrejurimile ore în şir şi au periat locul unde a fost găsit corpul copilului de mai multe ori.

UPDATE: Copilul este căutat şi la această oră, poliţiştii solicitând celor care pot oferi orice informaţie care ar putea contribui la găsirea copilaşului să sune la 112. Numele băieţelului este Sebastian Păsărică.

Semnalmentele minorului: înălţime 0,90 m, părul negru tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat cu o haină de culoare maro, pantaloni de culoare gri, iar în picioare purta încălţăminte sport în culorile negru şi alb.

În prezent, pentru căutările efectuate pe raza comunei Băcani sunt organizate echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri, sprijinite de cetăţeni din localitate.
Persoanele care pot furniza orice informaţii despre copilul dispărut sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Ştire iniţială:

O familie din localitatea Băcani, judeţul Vaslui, a sesizat că unui din cei doi băieţei gemeni ai lor, în vârstă de 3 ani, a dispărut din curtea casei, joi, în jurul orei 14.

Copilaşii au fost lăsaţi să se joace în curte după ce la ora 13 au fost aduşi de la grădiniţă. Deşi au observat că unul din băieţi nu mai este în curte, părinţii au crezut că s-au dus la bunici, în curtea învecinată. Când au realizat că micuţul nu este nici la bunici au început căutările prin sat. După aproape două ore de căutări s-au dus la sediul Poliţiei din comună şi au reclamat dispariţia.

"Sunt echipe de poliţişti şi jandarmi care perie zona încă de la ora 17. A fost alocat şi câinele de urmă şi s-au alăturat căutărilor şi zeci de săteni", a spus Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările