Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Bărbat arestat pentru că şi-a violat soţia. Femeia a cerut ajutor Poliţiei în toiul nopţii

0
17 Jun 2019 16:12:44
Autor: Simona Voicu

Un bărbat de 33 de ani, din judeţul Vaslui, a fost arestat preventiv sub acuzaţia de viol, victimă fiind soţia acestuia.

Victima, o femeie din comuna vasluiană Soleşti, a sunat la Poliţie în noaptea de 15/16 iunie, la ora 1.40, reclamându-şi soţul de viol. Aceasta a declarat poliţiştilor că bărbatul i-a solicitat să întreţină relaţii sexuale şi pentru că l-a refuzat a agresat-o şi a obligat-o să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei ei. Agresiunea a avut loc la domiciliul conjugal al celor doi.

Relaţiile dintre cei doi soţi nu erau dintre cele mai bune, soţia fiind frecvent victima violenţelor bărbatului. În luna ianuarie, femeia a obţinut un ordin de protecţie, pentru trei luni, împotriva soţului agresor. Bărbatul a încălcat obligaţiile, iar în luna februarie a fost arestat preventiv în urma unui episod violent împotriva femeii. A fost pus sub acuzare într-un dosar de violenţe în familie şi arestat preventiv până în luna aprilie.

La doar câteva săptămâni după eliberarea din arest, soţia a înaintat instanţei o nouă cerere de emitere a unui ordin de protecţie, însă ziua procesului, pe 20 mai, a anunţat instanţa a anunţat că renunţă la solicitare, soţul dându-i asigurări că se va îndrepta. 

Pe 16 iunie, Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a soţului agresor, sub acuzaţia de viol.  

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii