Vaslui

articolul anterior articolul urmator

Câteva zeci de persoane au protestat şi la Vaslui. „E un miracol că lumea se adună. Aici, nivelul compromisului şi a nepotismului atinge cote inimaginabile”

1
20 Jan 2018 21:11:04
Autor: Simona Voicu
Geoge Silvestrovici: ”E un miracol că lumea se adună la Vaslui”
Geoge Silvestrovici: ”E un miracol că lumea se adună la Vaslui”

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Civică a municipiului Vaslui şi protestează faţă de modificările legilor justiţiei.

Vasluienii s-au adunat în faţa statuii lui Ştefan cel Mare purtând steaguri şi pancarte pe care sunt scrise mesaje împotriva corupţiei. ”Justiţie, nu corupţie”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Parlament penal, marş la Tribunal” sunt câteva din lozincile scandate de oamenii adunaţi în centrul municipiului Vaslui. 

Oamenii s-au arătat nemulţumiţi de modul în care ţara este condusă, de faptul că persoane care au probleme penale ocupă funcţii de conducere. 
”Un stat care are penali în conducerea sa nu poate să evolueze”, a declarat unul dintre vasluienii ieşiţi în stradă.

 ”La Vaslui e aproape un miracol că lumea se adună. Aici, nivelul compromisului, a nepotismului, a comunismului în gândire atinge cote inimaginabile. Toate instituţiile sunt parazitate, bugetele instituţiilor sunt parazitate cu astfel de relaţii nefireşti în care şpaga, gradele de rudenie sunt cele mai preţuite. De aceea, fiecare om care a ieşit în Vaslui face cât 1.000 de oameni ieşiţi în marile oraşe. De aceea spun că este un miracol că ne-am adunat aici, în capitala compromisului, a ipocriziei”, a declarat George Silvestrovici, unul dintre cei mai vocali protestatari de la Vaslui.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Quiet Guy
21.01.2018, 15:40:33

Asa este in toata Romania, nu numai in Vaslui.

Modifică Setările